FOGADOK MUNKÁT
Halász Józsefné
Halász Józsefné
30
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Győr és 40 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Rólam

Üdvözöljük! Köszönjük, hogy benézett hozzánk! Kérjen ajánlatot! Fő tevékenységi körünk homlokzat szigetelés épület bontás, régi es új lakások felújitását, festést, térkövezést, burkolást vállalunk. Pontos preciz munkát végzünk, generál kivitelezèst is vállalunk! Keress bizalommal! Kiszállás és árajánlat készitése 3000 forint ami a munkadijbol levonandó!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors, korrekt.
Target87
Gyors,precíz munka
Zsuzsa
A megbeszélt időben pontosan ( még egy kicsit előbb is) megjelentek és a megadott időn belül pontosan és tisztán elvégezték a munkát. Korrekt kapcsolat volt.
Krisztina
Szerintem gyors pontos jól dolgozik.
Kriszta
Sürgősen asztalosra volt szükségünk. Megfelelő szakembert küldött, gyorsan, precízen elvégezte a munkát és tanácsot is adott. Köszönjük!
06706375617
Megbizhatatlan es italos
Szaki válasza:
X úr! Hêtvêgên munkaidőm után,hogy mit csinálok szombat este önnek semmi köze nincs ahhoz hogy ên mit csinálok.A Tető êpítêsêt nem vállaljuk ugyanis az a vêlemênyem,hogy megbízhatatlan ön,.Úgy láttam a körülmênyeket,hogy nem fizetőkêpes.Társadalmi munkát nem vêgzek.Tisztelettel H nê
Eta
Csak jót tudok írni . Kedden megbeszéltük mit szeretnék,szerdán a megbeszélt időben itt voltak,felmérték a munkát .Csütörtökön a megadott időben itt volt a szakember,aki precíz,pontos munkát végzett.Látszott hogy gyakorlatias ügyes ,segítőkész szakember,aki a kérdéseimre is kimerítően megválaszolt.Mindenkinek ilyen gyors pontos szakit kívánok! Köszönöm .
Katona Rudolf
Csak felmért de készséges volt
Szaki válasza:
Örülök ,hogy sikerült házilag megoldani máskor is nagyon szivesen segîtek
Andor Veronika
megvoltunk vele elégedve.
Szaki válasza:
Örülök ,hogy ön is meg van elègedve a munkánkal köszönöm.
Gyenese József
Megkeresésünk után felmérték a munkát, majd korrekt árajánlatot küldtek. A megbeszélt időpontban megérkezett a munkásaival és gördülékenyen, gyorsan és lelkiismeretesen elvégezték a rájuk bízott feladatokat. Tisztaságot hagytak maguk után a helyszínen, végig udvariasan viselkedtek. Munkájukkal elégedett vagyok, mindenkinek ajánlani tudom !
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Asztalos 7 megbízás Zárszerelés 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Ács 2 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Épületbontás 1 megbízás Kőműves 9 megbízás Vízszerelő 4 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás