FOGADOK MUNKÁT
Hagymássy Zsuzsanna - pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
Hagymássy Zsuzsanna - pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
0
Megbízás

5 hónappal ezelőtt volt itt.

Sárospatak és 150 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Hagymássy Zsuzsanna - klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. - Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj, Encs, Kassa Rendelő címe: 3950 Sárospatak, Rákóczi út 43. (Centrál Üzletház) Miben tudok segíteni Önnek: - depresszió, - hangulati problémák, lehangoltság - önbizalom növelése, önértékelés korrigálása - önismereti tréning - szorongásos zavarok, - stresszhez társuló betegségek, - pánikbetegség, - fóbiák (agorafóbia, szociális fóbia, állat-fóbia) - kényszeres magatartások, - házassági és párkapcsolati problémák és krízisek, - válás-feldolgozás, - gyász-feldolgozás, - alvás-zavar, - étkezési zavarok kezelése, - életvezetési tanácsadás, - munkahelyi problémák - kommunikációs nehézségek - életközepi válság, kapuzárási / nyitási pánik - diagnosztika. A pszichológiai problémák kezelése során egyén-központú módszerrel a páciense problémáira fókuszálunk. A pszichológus a pszichoterápia során arra törekszik, hogy a páciensben felmerülő gátak, akadályok, kérdések felszínre kerüljenek, és megfelelő válaszok és válasz-reakciók kialakításával csökkentsék a tüneteket. A pszichoterápia általában kognitív- és viselkedésterápia központú módszerekkel működik, de szükség szerint más pszichológiai iskolák terápiás módszerei is alkalmazásra kerülnek. A pszichológiai magánrendelés során elhangzottakra az általános orvosi titoktartás fokozott elvárásai érvényesek. A Sárospatak belvárosában, könnyen megközelíthető helyen várjuk a pszichológiai problémákkal küzdőket rendelőnkben, ahol a parkolási lehetőségek is adottak. Sárospatak mellett fogadunk pácienseket Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj, Encs, Kassa, és ezek vonzáskörzetéből is. A rendelésen való részvétel előtt telefonon szükséges időpontot egyeztetni. Online pszichológiai terápia lehetséges Skype használatával. Facebook oldalam: Hagymássy Zsuzsanna - klinikai szakpszichológus Sárospatak Youtube interjúim: Covid-19 járvány kihívásaival való megküzdés a pszichológus szerint HQCg Pszichológus vagy pszichiáter? Of-HitM Pánik, pánikroham, pánikbetegség és szorongás - A pszichológus válaszol zv0o Trauma, PTSd és a trauma kezelése Youtube csatorna:
Mutass többet

Áraim

Pánikbetegség kezelése

12 500 Ft / óra
A pánikbetegség kognitív és viselkedésterápiával akár 15 alkalom alatt leküzdhető. A legmodernebb kezelési mód a gondolkodási hibák javítására, és a viselkedési minták korrigálására szolgál aktív pánikbetegség és szorongás esetén. A pánikbetegség napjainkra az egyik leggyakoribb pszichológiai problémájává vált, de van megoldás.

Depresszió kezelése

12 500 Ft / óra
A pszichológus által kezelt egyik leggyakoribb probléma a depresszió. A depresszió megjelenhet bármely életkorban nőknél és férfiaknál egyaránt. Egyes pácienseknél hirtelen, akár egy esemény hatására, másiknál hosszú évek alatt épülve fel válik a hétköznapok részévé. Éppen ezért a depresszió kezelése fokozott körültekintés mellett történik, az egyén körülményeire és gondolkodási módjára fókuszáltan, és célja a depresszió epizódjainak csökkentése, majd tünetmentessé válás.

��nbizalom növelése, önértékelés korrigálása pszichológus segítségével

12 500 Ft / óra
Hogyan tud segíteni a pszichológus az önbizalom növelése során? A kognitív terápiás módszerek segítségével a pszichológus felméri a páciens önmagáról alkotott képet, és annak korrekciója útján segít hozzá az ön-elfogadáshoz, az értékek felismeréséhez, saját értékelési szempont-rendszer felépítéséhez. A pszichológus dolga, hogy a páciens kezét fogja az önismeret felé vezető úton, és támaszt nyújtson számára a szembesülések pillanatában. A Sárospatak belvárosában,rendelőnkben ilyen problémák kezelésére is lehetőség nyílik. Sárospatak mellett fogadunk pácienseket Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj, Encs, Kassa, és ezek vonzáskörzetéből is. A rendelésen való részvétel előtt telefonon szükséges időpontot egyeztetni. Online pszichológiai terápia lehetséges Skype használatával.

��tkezési zavarok kezelése pszichológus segítségével

12 500 Ft / óra
Az étkezési zavarok napjainkra egyre több fiatal és középkorú embert érint. A probléma gyökere általában a magánélet más területeiről szűrődik az étkezési szokások és az étkezéssel kapcsolatos hiedelmek felé. Ezért a pszichológus teljes állapotfelmérést követően tudja megállapítani a háttérfolyamatok, elakadások mélységét, és kezdheti meg a pszichoterápiát a kiváltó okok megszüntetésével. A Sárospatak belvárosában lévő magánrendelésen ilyen probléma kezelésére is gyakran kerül sor, ezért bizalommal fordulhat hozzám. Sárospatak mellett fogadunk pácienseket Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj, Encs, Kassa, és ezek vonzáskörzetéből is. A rendelésen való részvétel előtt telefonon szükséges időpontot egyeztetni. Online pszichológiai terápia lehetséges Skype használatával.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Pszichológus 0 megbízás