FOGADOK MUNKÁT
Gyula-Tetőmester Bt. - Német András
Gyula-Tetőmester Bt. - Német András
6
Megbízás

12 órával ezelőtt volt itt.

Lenti és 160 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 81035

Rólam

Tapasztalt csapattal állunk rendelkezésére Hívjon bizalommal!
Mutass többet

Válaszaim

Mázolás esetén egyedi színre szeretném festeni a kerítést. Ha kikeverünk egy színt, érdemes többet kevertetni? Eláll a festék? Vagy hogy lehet az újrafestésnél ugyanazt a színt reprodukálni?

Az én válaszom:

„A keverési arány a festék típusától függ. Érdemes többet keverni mert ha jól le van zárva, egy rövid ideig el áll.”

1

2022. 11. 11.

A hálószobában két penészes fal volt, leszedtük, lekezeltük, kifestettünk. Mennyit segít, ha átrendezzük a szobát, és az eddig penészes falakat teljesen szabadon hagyjuk? Ez tényleg annyira sokat számít, mi a tapasztalata sokat látott szakiknak? Tervezzük szakember kihívását, mert gyanús, hogy a falszigetelés hiánya okozza a bajt (mindkét fal homlokzati, és csak azokon van penész). Ehhez hőszigetelő szakember kell majd, ugye? Vagy szobafestő? Vagy mindkettő? Köszönjük a segítséget előre is!

Az én válaszom:

„Mind a kettőre szükség van.Látni kell és utána el lehet dönteni mi a probléma. Addig is szabadon kell hagyni a falat hogy szellőzőn.Várom válaszát.”

0

2023. 02. 01.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Én cserélném hálóznám és szinezném.”

0

2023. 01. 20.

Szakmáim

Kőműves 2 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 1 megbízás Ács 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Tetőfedő 1 megbízás Betonozás 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Bádogos 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Burkoló 0 megbízás