FOGADOK MUNKÁT
Györök Attila
Györök Attila
49
Megbízás

7 nappal ezelőtt volt itt.

Pécs és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 93587

Minősített jószaki

Rólam

Mindent vállalok, ami a szobafestő mázoló tapétázó szakmához tartozik! Külső hőszigeteléssel is fordulhat hozzám. Gipszkarton építéssel,burkoló munkákkal, valamint kőműves munkákkal is foglalkozom. Minden esetben ingyenes helyszíni felméréssel és részletes árajánlattal állok ügyfeleim rendelkezésére.
Mutass többet

Értékeléseim

Linda Bátyai
Minden oke volt
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt, megbízható, precíz és rendkívül intelligens ember, aki még segítőkész is maximálisan. Mindenkinek szívből ajánlom!
Ajánlatkérő
Györök Attila pécsi szobafestő átlag feletti kommunikációs és szervezői képességgel rendelkezik. A megbeszélt munkát lelkiismeretesen, határidőben, pontos elszámolással káprázatosan végezte el. Tehetséges, sokoldalú, kreatív és rendkívül rugalmas. A legfontosabb MEGBÍZHATÓ, ami a mai világban egy kihalófélben lévő embertípus! Amennyiben festésre, mázolásra, tapétázásra lesz szükségem a jövőben csak Őt bízom meg – rendkívüli ember, aki nagy hatásfokkal teljesíti a rábízott munkát. Szívből kívánom, hogy sokáig űzze a hivatását és sok embernek okozzon olyan nagy örömöt, mint nekem – még egyszer köszönöm a munkád!
Simon Ildikó
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Ajánlom másnak is.
Ajánlatkérő
Nem a legolcsóbb, viszont cserébe ott van, amikor megígéri, és tisztán/szépen dolgozik. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával és a hozzáállásával! Ritkán találkozik az ember ilyen korrekt mesteremberrel :) Mindenkinek nyugodj szívvel csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
A munka elvégzésére végül mást bíztam meg, mert a másik ajánlat egy hajszállal jobbnak tűnt. Viszont a munka felmérésével kapcsolatban csupa pozitív élményem van: professzionális viselkedés, a nagyon pozitív személyes fellépés és segítő hozzáállás. Az ajánlatban szereplő ár hasonló volt a többi ajánlatéhoz.
Wolf-Kiss Arnold
Bármilyen festéssel kapcsolatos munkáról van szó, nem kérdés kihez fordulok. Gyors, precíz,alapos mindez baráti áron. Mindenkinek bátran ajánlom :)
Szaki válasza:
Köszönöm a véleményed!
Tarrné Rácz Judit
Nagyon szépen és tisztán dolgozik, szívesen ajánlom bárkinek,legközelebb is őt hívom!
Szaki válasza:
Köszönöm a véleményed!
Tóth Krisztina
Megbízható, pontos, segítőkész.Részletes árajánlatot ad, jó áron dolgozik,beszerzi a szükséges anyagokat,mindenből tud színmintát adni,ami megkönnyíti a választást. Munkája tiszta és alapos. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm a véleményed!
Német Anna
Ha festés után nem akarsz takarítani hívd Attilát.Olcsó megbízható szakember.Hívjátok.
Szaki válasza:
Köszönöm a véleményed!
Ajánlatkérő
Gyors, pontos és nem utolsó sorban megbízható szaki. Nem drága, tiszta munkát végez, referenciamunkái kiválóak. +++
Szaki válasza:
Köszönöm a véleményed!
Boldizsár Péter
Megbízható, pontos szakember akinek a munkájával maximálisan elégedett vagyok. Legyen szó festésről, mázolásról előtte nincsenek akadályok! Jó áron szép munkát végez! Keressétek bátran!
Szaki válasza:
Köszönöm a véleményed!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 26 megbízás Burkoló 17 megbízás Kőműves 6 megbízás