FOGADOK MUNKÁT
Gyetvai Bettina
Gyetvai Bettina
25
Megbízás

15 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 58745

Rólam

Gyetvai Bettina vagyok, diplomás terápiás Jóga oktató.Diplomámat a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán szereztem.Tanárom és vizsgabiztosom Medvegy Gergely volt, akinek precíz tanításai a mai napig oktatási tematikám alapját képezik. Surányi Kornéliánál szereztem meg Pilátesz oktatói végzettségemet. S mivel ezen a szakterületen nincs megállás, így továbbképzéseimet a Bene Gerincakadémián végzem. Itt sikeresen Gerinc és Fitness terapeuta és NMPT oktató lettem.Mindezek mellett nem régiben részt vettem egy Mozgásneurológiai továbbképzésen, továbbá elsajátítottam a kinezio sporttapeing technikát is. Főállású terapeutaként sikeresen dolgozom ezen a szakterületen már több mint 10 éve. Személyre szabott óráimat a 11.kerületben tartom magán stúdiómban, ha úgy érzi,szaktudásommal tudnék segíteni,Időpontot foglalás előre egy héttel lehetséges. Szakterületeim: gerincproblémák, porckorongsérv, spondylosis, gerincferdülés, Scheuermann-kór - nyak, váll, derék és csípőtáji fájdalmak, meszesedés, ízületi gyulladások - testtartás javítás, munkahelyi problémák (ülőmunka, egyoldalú terhelés) kompenzációja - időskori mozgásbeszűkülés kezelése - sportsérülések, sportrehabilitáció -szülés utáni regeneráló torna-posztnatális tréning(Almásy Csilla Fitmummy) Kezelési technikák Svéd masszázs, Talpmasszázs reflexzónák masszírozása, Kinezio Sporttape, Nyirok ragasztás,Holisztikus Jóga módszerek, Pilates, Gerinc Jóga, Erősítés,Salyát testsúlyos erősítés, Nyújtás, SMR henger Eszközök:Gumiszalag, Gimnasztika labda, Emelvények, Súlyzók, Henger Keressen bizalommal Tisztelettel Betti
Mutass többet

Áraim

Jóga

8 000 Ft / fő
Hatha Jóga, Asthanga Jóga, Ying Jóga,Irányokat elmélyítő jóga pl: hátrahajlítás, csípőnyitás, gerinccsavarás, Iyengar Jóga, Gerincjóga Az órák egyéni személyre szabott tempóban történnek 60 ,90 illetve 120 percben

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ferenc
Rendkívül kedves és közvetlen. A munkáját teljes odaadással végzi és foglalkozik az emberrel a vásárolt órákon kívül is. Rendkívül élvezem az ott létem minden pillanatát! Bátran merem ajánlani bárkinek!
Ádám
Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy teljeskörű, átfogó megoldást találni valamilyen jellegű fizikai panaszára. Alapos, folyamatosan fejleszti magát és komplexen tekint a problémákra, rendesen körbejárja a lehetőségeket. A gyökérokokat keresi, mögé néz a problémáknak, felhívja rá a figyelmet, és magyarázatot is fűz hozzá, ezáltal szemléletformáló is volt a közös munka. Összességében elmondható, hogy többet kaptam, mint amit vártam és a panaszomat is sikerült gyakorlatilag megszüntetni.
Zsolt
Gyors kapcsolatfelvétel, segítőkész, sokoldalú, jó kommunikáció készség, segített a probléma megoldásában. A jövőben is keresni fogom.
Péter
Ügyesen végzi a dolgát,tartja magát a megbeszélt munkamenethez,segítőkész!
Erika
Egyénreszabottan,szakszerűen dolgozik, nagyon eredményes amit együtt csinálunk, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Attila
Abszolút rugalmas, alapos szakember, empatikus és kedves.
Ajánlatkérő
Alapos, lelkiismeretes. Pontos, tartja a szavát. Nyitott az új módszerek megtanulására és átadására.
Enikő
Igazán figyelmes és széleskörű tudású személyi edző, mindenkinek tudom ajánlani, éppen életmódot váltóknak és sportolóknak is.
Ibolya
Alapos ismeretekkel rendelkezik, segítőkész, pozitiv magatartású, elkötelezett.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gyógytornász 13 megbízás Masszázs 6 megbízás Személyi edző 4 megbízás Talpmasszázs 2 megbízás Svédmasszázs 0 megbízás