FOGADOK MUNKÁT
Genesis G&M bau kft
Genesis G&M bau kft
24
Megbízás

18 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - X. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 98483

Minősített jószaki

Rólam

Cégünk csak hozzáértő, szakképzett szakemberekkel dolgozik, a generálkivitelezésben A-tól Z-ig mindenben otthon vagyunk. Vízszerelési, villanyszerelési és burkolási munkákban nagy tapasztalattal rendelkezünk. Természetesen számlaképesek vagyunk. A munkálatok utáni takarítást is nyugodtan bízza ránk! Emellett napi szintű lakástakarítást is vállalunk.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Bakk Bálint
Nagy lapokkal kellett burkolni a padlófeluletet, amit első osztályú minőségben kiviteleztek. Munkájukra igényesek, precízek-pontosak. Én csak ajánlani tudom őket
Fruzsi
Rendszeres takarítást veszek igénybe. Anna nagyon alaposan szépen dolgozik, pontos, rugalmas, kedves. Mindenkinek szívből ajánlom.
Borsos László
Takarítási munkára bíztam meg a hölgyet, aki ettől a cégtől hívott. Jól kommunikált, időben érkezett, és szépen dolgozott. Nem volt sem túlárazva, sem alulárazva, kölcsönösen hasznos volt.
Muhar
Jók a referenciái, betartotta az ígéreteit - eddig.
Ajánlatkérő
Erősség; pontos munka, tájékoztatás, közvetlenség.
Zsófia
Alapos, megbízható az eddigi tapasztalataim alapján
Ajánlatkérő
Akik elljöttek felmérni, végül nem ők jöttek dolgozni... ez kicsit csalódást okozott. A munka nagy kosszal járt, nagyon lassan haladt és nem is lett szép.
Szaki válasza:
Tisztelt ajánlat kérő megtudna mondani hogy milyen fürdőszoba felújításról van is szó és hol volt ez mert szerintem nem mi csináltuk az ön által meg jelölt munkát én úgy gondolom valakivel össze teveszt minket le írná hogy hol és mikor történt a munka végzés köszönöm
Bius
Rendben volt minden
Ajánlatkérő
Olyan árakat kér el, mint egy jó szakember, de nem igazán ért a munkájához.
Tibor
Korrekt tájékoztatás, időben érkezik, rugalmas, jó munka.
Bea
Heti szintű takarításhoz kértem segítséget. Telefonon megbeszéltünk egy időpontot és gyors helyszíni felmérés után meg tudtunk állapodni egy kedvező árban. Azóta minden héten nagy segítséget jelent a munkája. Gyorsan, szépen és precízen dolgozik. Szívesen ajánlom!
Melie
Ingyen felmérés után keresték ezt a megoldást, ami hosszú távon a legjobb nekünk, nem ezt, ami a legdrágabb és azért a jó üzlet nekik. Mégis jó árat mondtak és irásban is adtak egy árajánlatot. Szerzödés után jöttek a megbeszélt idöponton, barátságosak és szorgalmasak voltak. Megcsinálták - gyors, ügyes, profi kömüves munka, és közben nem sérülték semmit, ami nem kellett sérülni. Mindent rendbe is raktak utána. Csak ajánlani tudom öket!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmunka 0 megbízás Takarítás 6 megbízás Épületbontás 0 megbízás Burkoló 9 megbízás Kőműves 6 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás