FOGADOK MUNKÁT
Ganel Emese
Ganel Emese
6
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 46431

Ganel Emese

Terkovezes - bontás Betonozas-zsaluko rakasa Aszfaltozás út építés földmunkák-Komplett lakás festése fel újítása rövid határ időn belül garanciával rugalmas vagyok .
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Bence
Jó árajánlatot adott. Közvetlen, ingyenes helyszíni felmérés. Hamar elvégezték a munkát. Van 1 hiányosság, amit még a rossz időjárás miatt nem sikerült kijavítani. Remélhetőleg ez is megtörténik.
Judit
Másnap már jött a munkát elvégezni,amit igért úgy is volt,szépen dolgozik,igen szimpatikus,rugalmas ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Gyorsan, rugalmasan rendelkezésre állt. A munkát a megállapodásunk szerint elvégezte, határidő előtt elkészült. Végig kommunikált velünk és tájékoztatott a fejleményekről. Pénzt csak a munka végeztével kért. Nagyon elégedettek vagyunk.
Ajánlatkérő
Ár-érték arány jó volt, alapvetően szépen dolgoztak. Sajnos sokat dohányoztak, és teleszórták az udvart csikkel.
Ajánlatkérő
Minden képen ajánlani fogom ismerőseimnek. A munkát precízen végezte, a kertépítéshez tartozó kiegészítő tevékenységet pl. szállítás, új növény beültetése megbízhatóan elvégezte.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Tisztasági festést tervezek a tavasszal. Héra falfestéket vagy Duluxot vásároljak? Melyikkel könnyebb dolgozni? Még nincs szakim, és olyat vennék, amit ti javasoltok!

Az én válaszom:

„Szia lég inkább a Hérát ajánlanám én csak azzal dolgozom! De itt az elérhetősegem hívj bátran 06707241896os számon ”

0

2023. 04. 11.

Dulux konyha és fürdőszoba festékkel szeretném hamarosan kifestetni a fürdőt, mert állandóan bepenészedik, Ez a termék azt ígéri, hogy olyan felületet ad, amin a penész nem tud megtelepedni. Viszont ahogy nézem, penészgátló adalékanyag nincs benne... Érdemes lehet beletenni még valami ilyent pluszban (pl Héra penészgátó adalékot vagy Mellerud-ot) vagy esetleg van köztük valami összeférhetetlenség? Még nincs szakim, nincs kit megkérdezzek erről....

Az én válaszom:

„Szép estét elsősorban pen~sz meg szüntetés mitöl peneszesed utána penész gátló al kezdeném utána jöhet a festés ”

0

2023. 04. 05.

Melyik a legjobb penész gátló falfesték? Hallottam a Hérát, a Juppol meg a Supraluy Wallkyd-ot is. Mi alapján döntsek? Olyant is láttam, amit bármilyen festékbe bele lehet keverni, az jobb?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm István meg adom az elérhetősegem legyen szíves föl venni velem a kapcsolatot. Tanács adás érdekében üdvözlettel Ganel Emese ”

0

2023. 04. 04.

Szakmáim

Kertész 3 megbízás Kertépítés 2 megbízás Térkövezés 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás