FOGADOK MUNKÁT
Fortuna Építőmester Kft.
Fortuna Építőmester Kft.
6
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Kaposvár és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 54711

Rólam

Kapovártól Pestig van referenciám 1991 óta vagyok a szakmában, minden munkát számlával és garanciál vállalunk Hívjon bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Bertalan
Tisztességes munka, korrekt ár!
Szaki válasza:
Köszönjük
Krisztián
Becsületes, korrekt csapat. Mindig a megoldásokat keresik és nem a kifogásokat. A megbeszéltek szerint jártak el minden esetben, a határidőket komolyan vették. Kéréseimet tiszteletben tartották.
Szaki válasza:
Köszönjük
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Tiszteletem! Mit tartalmaz a festés munkadíj általában? Mindent, de mindent, csak az anyagköltséget nem? És az a munkadíj, ami egy árajánlatban van független attól, hogy hány ember jön ki dolgozni? Mik azok a tipikus munkadíj költségek, amik csak a munkavégzés során derülnek ki, és előre nem láthatóak? Tehát ami indokolt, szakszerű és nem átverés. Kis biztonságérzetet jelentene, ha tudnának nekünk segíteni, szeretnénk korrekt szakemberrel dolgozni, és mi is értőn, tisztességesen hozzáállni. Köszönjük!

Az én válaszom:

„Tisztelt Kőszegi Úr! A normális vállalkozó a költségvetési program alapján ad ajánlatot, melyben szerepelhet a glettelés, a festés, külön tételekben. Ez megadja külön az anyag szükségletét és anyagárat, kivéve a színek keverését. Az előre nem látható dolgok egy festésnél plusz költség, ami lehet erős vakolat hólyagosodás, vagy vakolat vissza hullás. A mi cégünk a Terc programot használja, mely szerint négyzetméterre ad mindent. A nem látható hibákat rögtön dokumentálni kell és a megrendelővel megbeszélni. Ez a megrendelőnek plusz költség, de ezt korrekt áron szokták számolni. Tisztelettel: Fortuna Építőmester Kft.”

1

2023. 02. 06.

Sziasztok! Van a festés munkadíjakban különbség nyáron és télen? Mármint az érdekel, hogy általában drágább-e a munkadíj pl. esőben vagy nagy hőségben? Vagy van-e olyan, hogy szezonban meg szezonon kívül? Mikor érdemes árajánlatot kérni?

Az én válaszom:

„A festés árba nincs különbség csak ha fűteni kell akkor a tájfun költsége a plusz, a terc program mindenre megadja az árat norma idő szerint. Sok vállalkozó nem veszi meg a youtuberek meg azt se tudják mi a program ami ajánlatot készít.”

1

2022. 12. 21.

Szakmáim

Kőműves 2 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Takarítás 1 megbízás Burkoló 1 megbízás Generálkivitelezés 1 megbízás Betonozás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás