FOGADOK MUNKÁT
Fejes Krisztián
Fejes Krisztián
11
Megbízás

12 órával ezelőtt volt itt.

Szilvásvárad és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 72988

Rólam

Fejes Krisztián e.v. vagyok. Zöldterület kezelést és kerti munkákat vállalok. Fűnyírást, gaz írtást, permetezést, rotációskapálást, metszést, sövényvágást, fák kivágását vállalom számlaképesen.
Mutass többet

Értékeléseim

Feri
Az elérhető értékelései alapján hozzáértő szakembernek gondoltuk, de az elvégzett munka nem ezt bizonyította. Egyszerűbb kertészeti munkákban esetleg megfelelő, de ahol szaktudásra is szükség lenne (utólag igazi szakemberrel ellenőriztetve a munkáját) kevés a tudása vagy egyszerűen csak hányaveti munkát végzett. Horror áron vállalta fel a munkát, amit -ismét csak a kényszer helyzet miatt - elfogadtunk nem tudva, hogy pontosan mennyi időt vesz igénybe a feladat elvégzése. A szűk két óra alatt elvégzett munka után elkért összeg, még ha a kiszállási díjat is hozzászámoljuk teljesen irreális volt. Ezek után már csak apró gesztusként is jól esett volna, ha a pénz átutalása után legalább annyit megtesz, hogy jelzi: megkapta és esetleg azt, hogy köszöni... Az emberi oldaláról csak annyit, hogy egy fájdalmas haláleset miatt kerültünk abba a helyzetbe, hogy segítségre volt szükségünk, így különösen érzékenyen érintett ez a hozzáállás. Lehet másnak megfelelő az elvégzett teljesítménye, esetleg a munkadíja is, nekünk sok szempontból óriási csalódás volt. Pozitívumként említhető, hogy gyorsan jelentkezett és kezdte meg a munkát.
Matyi
Nagyon szépen dolgozik.
Éva
A megbeszélt időpontban elvégezte a munkát,amivel meg vagyok elégedve.
Éva
Gyors,pontos,megbízható.
Eleonóra
Jó szakember.
Dóri
Megbízható, pontos, korrekt
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fűtésszerelés 0 megbízás Kertész 8 megbízás Gázvezeték szerelő 0 megbízás Földmunka 1 megbízás Kertépítés 2 megbízás Radiátorszerelés 0 megbízás Duguláselhárítás 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Klímaszerelés 0 megbízás Vízszerelő 0 megbízás