FOGADOK MUNKÁT
Elektro Szerviz
Elektro Szerviz
31
Megbízás

27 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 10796

Minősített jószaki

Rólam

Üdvözlöm! 1999 óta működő vállalkozásunk Hatvanban irodával és ügyfélszolgálattal várja meglévő és leendő ügyfeleit. Címünk: 3000 Hatvan, Nagy Lajos Király utca 1. Joker üzletház FSZ/1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 10-14 óráig, szombaton 10-12 óráig. Fő profilunk: -antennaszerelés, kábel TV szerelés, bővítés, MINDIG TV beüzemelés, antennák telepítése beállítása, DIRECT ONE forgalmazás, külföldi TV csatornák beüzemelése különböző országokra lebontva -internet hálózat beüzemelés, router szerelés, wifi hatótávolság megnövelés, műholdas internet beszerelés internettel nem ellátott területekre bárhol az országban Másodlagos profilunk: -villanyszerelés elsősorban kisebb feladatok elvégzésére, mint pl. szerelvények, lámpák felrakása, vezeték hálózat kibővítése, rendszer megnövelése, regisztrált villanyszerelők által végezhető feladatok elvégzése villanyóránál -kamerarendszerek kiépítése, 4 vagy 8 kamerás megfigyelő rendszerek felszerelése az otthonába, kamerákat mobiltelefonjáról is nézheti már 40.000 Ft-tól anyag és munkadíjjal hihetetlen kedvező áron! -számítógép javítása, számítógépes hálózat kiépítése, UTP kábelezés, pont-pont összekötés vezeték nélkül Munkáinkat felkészült tapasztalt szakemberek végzik. Számlát minden esetben adunk. Nálunk sosem kell előre fizetni a munkáért! A munkákat lekövethetően, munkalappal és teljesítési igazolással végezzük. Az elvégzett munkákat fotózzuk és diszpécser szolgálatunk folyamatosan monitorozza a munkavégzés folyamatát. A munka befejezése után garanciát vállalunk az elvégzett feladatra. Várjuk jelentkezését!
Mutass többet

Értékeléseim

Kinga
Attila nagyon kedves es segitokesz. Minden problemat probal megoldani. Csak ajanlani tudom
Szaki válasza:
Ez azért van, mert szeretjük a lehetetlennek tűnő problémákat is megoldani. :) Köszönöm szépen, szívesen segítek máskor is.
Ajánlatkérő
Attila személyében egy őszinte és precíz szakembert ismertem meg. A vízmelegítő áramkörének kialakítása miatt hívtam őt, de több hiányosságra felhívta a figyelmemet az előző villanyszerelő munkájával kapcsolatban, amikor a kapcsolószekrényünkbe nézett. Ennek orvoslását javasolta, a családom és a ház biztonsága érdekében. Ezzel kapcsolatban tett is egy árajánlatot, majd meg is történt a javítás, és az ellenőrzés a házban. (Az első hívástól számítva egy hét alatt meg is valósult minden.) A munkájára egy év garanciát vállalt, és biztosított róla, hogyha bármi problémánk adódik kereshetjük Őt nyugodtan. Ami számomra nagyon pozitív volt, hogy mivel mi még nem lakunk ebben a házban, hétvégén jött el, és csinálta meg a munkát hozzánk igazodva. Nyugodtan lehetett tőle kérdezni, szívesen válaszolt mindenre, sőt, ha olyat talált akor magától elmagyarázta, hogy mi a gond, es miért nem jó ez így. Ezúton is köszönjük! :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen, de kellett hozzá egy okos és figyelmes ügyfél is. :)
Márta
a megbeszélt időpontban érkezett. Udvarias volt és a munkát maradéktalanul elvégezte. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó hogy ilyen pozitív esettel is lehet találkozni.
Szaki válasza:
Köszönöm! :)
Domi
Hozzáértő,nagyon jó szakember
Szaki válasza:
Köszönöm! :)
Laci49
Profi felkészültség
Szaki válasza:
Nem volt egyszerű feladat, de megoldottuk. :)
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontra megérkezett és profi módon megoldotta a problémát.
Ajánlatkérő
Gyors és alapos
Peti
Szerelje fel az antennát hogy a maximumot hozza ki a 4 fejes antennàbol mert be új 130 cm antenna kellene 4 kimenetes fejjel és ami 4 műholdvevot szolgálna ki és ezen felül 3 darab szintén 4 kimenetes fejre lenne szükségem különböző pozícióban. Keleti 9 fok keleti 16 fok és K és keleti 39 fokra ha megoldható több fej is szóba jöhet
Szaki válasza:
Szia Peti, én még azt sem tudom hogy te ki vagy, de ide az értékeléseket kell írni nem pedig a feladatot. :)
Ajánlatkérő
Megcsinálta a munkát pontosan, bár az egyik vezetéket nem tudom miért rakta be egy nem működő kimenetbe
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést, a vezeték pedig jó helyen van ott ahol van és lehetőleg nem kellene kihúzni. :)
Judit
Pontosan jött, szépen megcsinálta, amit csinált, de több fedél nélküli elosztót hagyott maga után.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést, a fedél nélküli elosztó pedig nem véletlenül maradt úgy. :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 20 megbízás Kábeltévés, antenna szerelő 6 megbízás Biztonságtechnika 2 megbízás Számítógép szervíz 2 megbízás Rendszergazda, informatikus 1 megbízás Telefonhálózatszerelő 0 megbízás