FOGADOK MUNKÁT
Electrojavker Kft.
Electrojavker Kft.
125
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - IV. kerület és 75 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 31489

Minősített jószaki

Rólam

ELECTROJAVKER KFT Háztartási gép Szakszerviz. Szervizünk Budapesten, és Pest Megyében látja el a háztartási Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany tűzhelyek, sütők, főzőlapok szervizelését beüzemelését. Szakszervizként működünk Indesit - Ariston - Zanussi - Electrolux - Aeg - Whirlpool - Bosch - Gorenje - Samsung - LG - Beko - Fagor - Teka készülékek javításában. Gyakorlati oktató szervizként működünk, tőlünk kerülnek ki a holnap Háztartásigép szerelői! Hívjon bizalommal, nincs olyan, hogy lehetetlen - csak tehetetlen! Mi mindent megjavítunk, nem kell újat vásárolnia! KÉREM HA HÍVÁST INDÍT, LEGYEN TÜRELMES, VÁRJA MEG A BEJELENTKEZÉSÜNKET -AZ AUTOMATA NAVIGÁCIÓJÁT KÖVETŐEN EZ ÁLTALÁBAN KB: 30MP.
Mutass többet

Áraim

Kiszállás, bevizsgálás, és komplett munkadíj egyben

16 500 Ft / darab
Egyszeri 16500 díjat számolunk fel ügyfeleink részére, ami tartalmazza az összes költségünket. ( Bevizsgálás, kiszállás, munkadíj ) Ha alkatrészre is szükség van a javítás során, akkor annak az ára jöhet még a 16500ft-hoz. Ha több alkalommal szállunk ki a munka kapcsán, pl nincs alkatrész azonnal, akkor sincs + külön díj. Az ár nettó ár a + áfát nem tartalmazza.

Kiszállási díj, és a bevizsgálási díj, valamint a munkadíj egyben összesen

16 500 Ft / darab
Egyszeri 16500ft díjat számolunk fel ügyfeleink részére, ami tartalmazza az összes költségünket. ( Bevizsgálás, kiszállás, munkadíj ) Ha alkatrészre is szükség van a javítás során, akkor annak az ára jöhet még a 16500ft-hoz. Ha több alkalommal szállunk ki a munka kapcsán, pl nincs alkatrész azonnal, akkor sincs + külön díj. Az ár nettó ás a + áfát nem tartalmazza.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Süni
Nem tudom
Ildi
Pontosan érkezett, előtte értesített. A hibát elmagyarázta az alkatrészt megrendelte, másnap hozta. A költség arányos volt.
Robi
Korrekt
Dóri
Pontos rugalmas segítőkész
Rózsa lászló
gyors, segítőkész, nem volt negatív tapasztalatom
PÁLMA
Korrekt, megbízható, kedves
Ajánlatkérő
Az általa megjelölt időben jött. Hamar megtalálta a probléma okát. Néhány panelt kiszerelt, a műhelyben megjavíttatta, és visszahozta, visszaszerelte. Onnantól kezdve a mosógép rendben működik.
Túri Géza
pontosan jött , precízen , gyorsan , és a megjelölt árért dolgozott
Ajánlatkérő
Udvarias, pontos.
Vernyik József
Vggh
Szaki válasza:
Kedves Vernyik József 2 diplomámmal, és doktorátusi címemmel sem tudtam megfejteni amit írt. Esetleg az én kedvemért megtenné, hogy újra leírja, mert képzetlenségemnek köszönhetően értelmezni sem, de még elolvasni sem tudtam, az Ön által leírtakat. Idézem Öntől: Vggh Köszönettel Rácz István
Dorina
Csak pozitívat tudok mondani. Pontos, megbízható, nagyon jól értette a dolgát a szakember. Ha nagyháztartási gépet kell újra szereltetnünk, ők az elsők, akiket keresni fogok.
Ajánlatkérő
Időben jött, gyorsan dolgozott udvarias volt.
Dani
Gyors, pontos.
Tibor
A szakemberek számomra megfelelően látták át a problémákat és a megoldási javaslatok is már készen voltak. A szerelések során felmerülő egyéb hibák nem az ő hibájuk, hanem a készülék leharcoltságából eredt. Ezúton is köszönöm a türelmüket :)
László
Gyors, profi munkavégzés és kommunikáció.
Tamás
Gyorsan jelentkeztek az ajánlatkérésemre, és gyorsan is jöttek. Nem tudták a helyszínen javítani, de elvitték és sikerült megjavítani a főzőlap vezérlését.
András
Nem ugyanaz az ember fejezte be, aki elkezdte.
Szaki válasza:
Kedves András, sajnos igen a corona vírus nem válogat, a kolléga sajnos betegállományban van, de azért köszönjük a hozzászólását. Szervizvezető.
Nándor l
Gyors, precíz, pontos
XI. kerület
Késett. Igazából nem tudta megjavítani a készüléket. Gépcserére próbált rábeszélni. (Azóta másik szerelő - nem jószakis - megjavította a készüléket.)
Szaki válasza:
Kedves nevét nem vállaló idegen. Kinyomoztam egyéb adatok alapján a kilétét. Sajnálattal olvasom amit írt. Igazából nem is értjük a dolgot. Az Ön gépében dugulás volt. Kollégám kitakarította a gépét, ami tele volt szennyeződéssel. Letesztelve működött, a munkalap szerint átvette működőképes állapotban a készüléket, amit saját kezűleg alá is írt. Innentől fogva számunkra reklamációt, vagy negatív visszajelzést nem küldött. Mi a probléma? Tisztelettel Rácz István szervizvezető.
Krisztina
Udvarias, mégsem tudott segíteni
Szaki válasza:
Üdvözlöm, legyen kedves némi infót elárulni magáról, mert így nem lehet beazonosítani, és név nélkül nem lehet értékelni az üzenetét. Köszönettel Electrojavker kft Rácz István
Nagy Bálint
Kiváló szakik, megjavították a gépemet, amit eddig 8 szerviz nem tudott. Maximálisan meg vagyok elégedve velük, mindenképpen csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Levente
Kisebb hibákkal, de működő mosógéphez kértünk segítséget. A vége az lett, hogy a mosógép vezérlője a szerelésnél tönkre ment a "szerelő" munkája következtében, és ezért fizettünk (még a parkolást is)... másnak nem ajánlom...
Szaki válasza:
Kedves Levente, átnéztem a nyilvántartásunkat, de LEVENTE nevű ügyfelünket nem találtam a nyilvántartásunkban.
Előd
Korrekt munka
Ajánlatkérő
Este kértem ajánlatot, másnap reggel hívtak. Egyeztetett időpontban jött a szerelő, megállapította a hibát. Korrekten elmondta, alkatrész beszerzés után pedig cserélte, és azóta jó a mosógép. Az ár, és a színvonal is olyan volt, mint amit ígérnek az oldalon. Jó szívvel ajánlom (sőt már ajánlottam is).
Ajánlatkérő
A hívás másnapján tudtak jönni.
Ajánlatkérő
Jó munkát végzett.
Király Edina
Elnézést az édesapám volt jelen minden rendben volt.
Szőke
gyorsak és precízek
Sas László
Meg voltuk vele elégedve.
Mariann
Meg voltam vele elégedve.
Ajánlatkérő
Pontos volt, tiszta volt a munka.
Oshii
Minden rendben volt, korrekt előzetes tájékoztatás és árbecslés
Leila
Már járt nálunk,gyors és jelentkezett telefonon,amikor meg volt beszélve
Máté Ágnes
Legközelebb sokkal körültekintőbb leszek és Önökhöz fogok ragaszkodni.
Andras Varady
Tisztességes
Ajánlatkérő
A megegyezett időpontra nem jött el! Egyébként precíz, hozzáértő szakember!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Háztartási gép szervíz 81 megbízás Mosógépszerelő 44 megbízás