FOGADOK MUNKÁT
EHS-Imperial Business Kft
EHS-Imperial Business Kft
2
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Nyíregyháza és 1000 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Kedves leendő Megrendelőim! Császári Péter vagyok, csapatommal állunk rendelkezésükre a kissebb munkáktól kezdve a kulcsra kész házak kivitelezésében is.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Fruzsina
Nagyon szimpatikus a telefonban, mindenre is van embere, de munka csak látszólag volt elvégezve, amint jeleztem neki a hibát, magyarázata volt rá. Újabb és újabb hibák jöttek elő. Újra ki kellett hívni szakembert hogy javítsa ki a munkáját. Kárt is okozott a csapatával, nem is kis összegben. Ígéret van de precíz munka nincs!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Egyre több helyen olvasom, hogy milyen szuper dolog a vályog: egészséges, lélegző, télen meleg, nyáron hideg. Tényleg ennyire jó lenne? Profi szakemberek szerint? Lehet ma Magyarországon új házat építeni vályogból? Érdemes? Olcsó?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás, Ha lélegző falat szeretne, osztrák gyártótól, cégem első kézből tudja biztosítani az isospan nevezetű fabeton téglát, mely gyorsan dolgozható és pluszban már bele van integrálva egy 20cm es grafit szigetelés Ami a legjobb hogy energetikai szempontból jobb a téglától és a vályogtól is, valamint a fajlagos m2 ár költségei alacsonyabbak, mivel egy szigetelési munkafolyamatot is megspórolunk. Keressen bizalommal”

1

2022. 11. 17.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Asztalos 0 megbízás Fakitermelő 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Ács 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Napelem, napkollektor 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Burkoló 1 megbízás Kőműves 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás