FOGADOK MUNKÁT
Dr. Nagy György
Dr. Nagy György
7
Megbízás

5 órával ezelőtt volt itt.

Maglód és 1000 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59653

Rólam

ONLINE ANGOL BESZÉDGYAKORLAT kezdőtől mesterfokig: mindennapokra, Euroexam nyelvvizsgára, akadémiai angol nyelvhasználatra - egy tapasztalt, nemzetközi angol nyelvtanárral, akkreditált Euroexam szóbeli nyelvvizsgáztatóval. ÁLTALÁNOS ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a beszédórákat minden olyan angolul tanulónak ajánlom - kezdőtől a mesterfokú szinten állóig - aki az általános témákban és a mindennapi szituációkban használt angol nyelvet szeretné elsajátítani és gyakorolni. A beszédgyakorlat abban segíti a Tanulót, hogy: - aktivizálja és bővítse szókincsét és nyelvtani tudását, - hatékonyan tudja kifejezni magát, és - magabiztosan kommunikáljon. EUROEXAM ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a nyelvvizsga felkészítő beszédórákat annak ajánlom, akinek célja az Euroexam angol nyelvvizsga szóbeli részén való eredményes szereplés alapfokú (B1), középfokú (B2), vagy felsőfokú (C1) szinten, és a már megszerezni kívánt nyelvvizsga szintjén van. Az órák arra adnak lehetőséget, hogy a leendő Nyelvvizsgázó: - aktivizálja és bővítse szókincsét és nyelvtani tudását, - begyakorolja az összes szóbeli viszgafeladatot, és - bátran feltehesse kérdéseit, hogy mi vár rá a nyelvviszgán. Igény szerint csak próbanyelvvizsga is foglalható. AKADÉMIAI ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a nyelvi beszédfejlesztő órákat annak ajánlom, aki legalább középfokú (B2) szintű angol nyelvtudással rendelkezik, és eredményesen szeretne angolul kommunikálni Magyarországon vagy külföldön egyetemi hallgatóként, vagy egyetemi oktatóként. A beszédórák abban segítik a Tanulót, hogy felsőfokú (C1) szinten: - magabiztos tudományos előadásokat tartson, - hatékonyan tudja elmondani saját érveit, és - eredményesen tudjon részt venni tudományos eszmecserékben. Az angol beszédórákon a kommunikatív nyelvoktatás módszerein keresztül fejlesztjük a következő képességeket is: - folyékony beszéd, - összefüggő beszéd, - kiejtés, és - kommunikációs startégiák. A tanórák a "BigBlueButton" virtuális tanterem és a "Moodle" online tanulásmenedzsment rendszer segítségével folynak. A tandíj ezen felületek használatát, valamint a teljes tananyagot is tartalmazza. Egy nyelvóra 45 perces. Az órák díjának banki átutalással történő befizetéséről elektronikus számla kerül kiküldésre. A nyelvórákon 18. életévüket betöltött Tanulók vehetnek részt. Köszönöm, hogy megnézte a profilomat, és várom jelentkezését egy ingyenes próbaórára!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kamilla
Euroexam vizsgáztatóként ismeri a vizsgafeladatok minden csínját-bínját, ezért jobb felkészítőtanárt nem is találhatnál nála! A nyelvi szintednek megfelelően készít fel. Mindig bátorít, optimizmusa a diákra is átragad. Remek a humora, ennek köszönhetően pedig az órák nagyon jó hangulatban telnek.
Tamás
Felkészült, tapasztalt és profi angol tanár, aki teljesen tud igazodni a tanulóhoz. Tényleg sokat beszélteti az embert. Jól magyaráz, megértettem végre az igeidőket. Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Angoltanár 7 megbízás