FOGADOK MUNKÁT
Dévai Antal EV.
Dévai Antal EV.
47
Megbízás

19 nappal ezelőtt volt itt.

Veresegyház és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 73734

Tanácsadó Minősített jószaki

Rólam

Minden Egy kézben! 30 - éves Tapasztalattal!! Tejes körű lakásfelújítás!! l LAKÁS SZERVÍZELÉST- KARBANTARTÁSTis vállalunk!! A felújításba beletartozó minden szakmát magas szinten képviselünk. Referenciáink leinformálhatóak. Minőségben dolgozunk. A munkáinkat 2 év garanciával vállaljuk. Hívjon bizalommal!! Munkanapokon 8-h tól - 18- h ig !
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Dévai Antal lakás felújítást végzett nálam. Maximálisan megvoltam elégedve a munkájával és az áraival. Tartotta a vállalását, csak jogos pótmunkái voltak. Csak ajánlani tudom bárkinek!
Ajánlatkérő
Kétszer is dolgoztunk már velük, korrekt csapat, szép munkát végeznek, megbízhatóak. Minden igényre nyitottak, a menet közben felmerülő kéréseket is igyekeznek rugalmasan teljesíteni, és más szakemberekkel ellentétben arra is figyelnek, hogy ne hagyjanak nagy felfordulást és koszt maguk után. Árban is abszolút korrektek. Ajánlom őket.
Szaki válasza:
Köszönjük hogy önnek dolgozhattunk. Dévai Antal
Rita
Sajnos sok esetben, ha felhívok egy szakit, ő közli: sok a munkája, de azért kijön megnézni, és hoz más szakembereket. Dévai úr is ezt mondta, kijött megnézni a munkát, az általa hozott szakemberekkel pedig megegyeztünk. Gondoltuk, mivel őt a Jószakin találtuk garancia arra, hogy olyan személyeket mutat be, akik károkat nem okoznak. Kőműves munkákkal bíztuk meg őket, falak bontása, új falak építése, belső vakolás. Másfél hónapig dolgoztak normálisan, majd lett más munkájuk is, ekkor már kezdték elnagyolni, félbenhagyni a munkákat. Elvállalták az ablakok cseréjét is, ezek szakszerűtlenül lettek berakva, befele dőltek, nem lettek rendesen rögzítve, repedt a vakolat körülöttük (2 méteres faablakokról van szó). Az ablakokat más szakemberrel ki kellett szedetnünk és újból berakatni. Az ablakkávázást nem fejezték be, az erre kifizetett összeget kértük vissza kártérítésként, de ezt a mai napig nem kaptuk meg. Kinyomtattuk és a kezükbe adtuk a vállalkozói szerződést, amit azóta is hoznak. A munkadíj számlát is hónapokig ígérgették, végül azt se hozták. Az elrontott munkáért Dévai úr nem vállal felelősséget, mert azt állítja, hogy nincs köze ezekhez az emberekhez. Nem ajánlom senkinek Dévait és csapatát.
Szaki válasza:
Kedves Rita! Én ,mint ön is említette. Nem tudtam elvállalni a munkát. Jó szándékkal ajánlottam egy másik céget. Nem tudom hogy másfél hónapig jól dolgoztak önnél és mi változott meg????? Nem én szerződtem és dolgoztam önnél.Sajnálatos a dolog de ez a én oldalamra felírt jellemzés NEM NEKEM SZÓL! Kívánom hogy sikeresen rendezzék az ügyet a másik céggel! Maradok tisztelettel: Dévai Antal
Peti
Remek szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Megbízható és pontos, mindig megjelenik a megígért időben, ami sajnos hatalmas kincs mostanában. Emberileg is nagyon rendben van, kellemes, segítőkész, figyelmes. Az általa végzett munka magas minőségű, pontos, alapos. Részletesen felméri előre a munkát, már akkor odafigyel minden részletre, látszik a hozzáállásán a sok év(tized)nyi tapasztalat. Amit a felmérésnél mond az nagyon nagy arányban utólag is úgy és annyi lesz. Minden szempontból ajánlani tudom bárkinek.
Szaki válasza:
Köszönönük hogy önnek dolgozhattunk! Dévai Antal
Ajánlatkérő
Hozzáértő, készséges, korrekt csapat, minden a megbeszéltek szerint történt.
Szaki válasza:
Közönjük hogy önnek dolgozhattunk! Dévai Antal
Zsuzsi
Nem tudok véleményt formálni, csak az alapján, hogy még egy rövid elutasító választ sem kaptam a megkeresésemre..
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Sajnálom, átnéztem a beérkező munkákákat. Nem találom a megrendelések között. Mindenyikre válaszolok igen, vagy nem. Lehet valami komunikációs hiba történt. Mégegyszer elnézést kérek de én sem értem!!! Maradok Tisztelettel. Dévai Antal
Csaba
Robi és Tomi tolták a munkát, becsületesen dolgoztak, fiatalos lendülettel és szépen.Ha voltak is fennakadások mindig megbeszéltük. Kommunikáció rendben volt!
Szaki válasza:
Köszönjük hogy önnek dolgozhattunk. Dévai Antal
Osváth Márta
Antalban megbízható, korrekt szakembert ismertem meg, csapatával nagyon szép munkát végeztek. Meg voltam vele elégedve, ezúton is köszönöm.
Kollerné Hegyesi Hajnalka
Dévai Antal és csapata végezte a teljes lakásfelújításunkat tavaly. Korrekt munka, nagyon megbízható szakember! Nagyon szép lett minden ,elégedett vagyok a munkájukkal! Csak ajánlani tudom.
Gálffy Zsuzsa
Antalt szeptember elején kerestem meg a jó értékelések miatt hogy újítsa fel a lakásunkat (festés, parketta csiszolás, ablakcsere, fürdőszoba felújítás). Sajnos a megbeszélt időpontokat újra és újra elhalasztotta különböző indokkal. Elsőre az anyukája volt kórházban aztán ő maga is többszor lett beteg. Volt, hogy reggel fél hétkór telefonált, hogy még sem tud jönni. Miután már három héten keresztül húzódott a dolog elküldött hozzánk egy "mindent tudó" kollegát. Ő lett volna a parkettás is és a vízvezetéskszerelő egyben. WC-t szerettünk volna a fürdőbe, de arról nem tájékoztatott, hogyha nincsen 110-es cső akkor azért ez elég nehézkes. Egy hétre rá eljöttek a festők is (Antal ismét lemondta betegség miatt a felmérést). Ők azt vélték, hogy a fűszerporos tapétát mindenhól le kell szedni és hálózni kell az egész lakást (jó sok pénzért). Továbbá le se mértek semmit, mondván, hogy majd nm árat mondanak. Az árajánlatot meg is kaptam másnap Antaltól ami közel 7 millió forint volt. Az összeget teljes mértékben nevetségesnek éreztem, hiszen semmi nagyot nem akartunk csinálni. Miután ezt elmondtam neki eszébe jutott, hogy mégis 1 millióval olcsóbb, mert az ablakcserét kétszer számolta. Késöbb vissza hívott, hogy sajnos még valamit kétszer számolt, így lecsökkentve az ajánlatot 5 millió forintra. Na ebből én így már nem kértem, mert milyen lesz a munkájuk, ha már az ajánlat kérés is ilyen volt. Végül egy másik jószakis szakember végezte el a munkát ami végül mindennel együtt sem érte el a 3,50milliót.
Szaki válasza:
Kedves Gálffy Zsuzsa! Igazán sajnálom hogy így alakult a történet. Én a telefonban elmondtam önnek milyen egészségügyi gondokkal küszködünk. Nem tudom mikor fogok kimenni a helyszínre. Nem kívánom senkinek amin keresztül mentünk. Sajnos nem ált módomban bármennyire is igyekeztem kimenni a helyszínre betegen.!! Így fent említett árakat sem tőlem kapta!!! Próbáltam segíteni azzal hogy ismerős szakmabeliektől küldtem ki kollégákat felmérni a munkát. Annak ellenére hogy ön jelezte "már több helyről is kért ajánlatokat" . Én, hivatkozva az ön által felsorolt összegekre, semmilyen hivatalos céges árajánlatot önnek nem küldtem !!! Ebből is tanultam. Telefonon keresztül nem lehet munkát felmérni vagy más szakmabelieket ajánlani mert csak félreértések alakulnak ki . Mindenesetre sajnálom, ebben hibáztam:! Mindezektől függetlenül elnézését kérem! Maradok tisztelettel. Dévai Antal
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Álmos
Minden rendben volt. Profi szakember. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
MEGTISZTELTETÉS VOLT ÖNNEK DOLGOZNI. DÉVAI ANTAL
Irén
Maximálisan elégedett vagyok, hozzáértő pontos, precíz csapat. Mindenkinek ajánlom Őket!
Ramona
Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szakember munkájával.
Szaki válasza:
Köszönjük,megtisztelő volt önöknek dolgozni! Dévai Antal
Fodor László
Nagyon elégedett vagyok Dévai úr csapatával. Korrekt és tisztességes munkát végeztek. A munka végén korrekt elszámolás történt. Bátran ajánlom Őket mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönjük,megtisztelő volt önöknek dolgozni! Dévai Antal
Varga Viktor
Tökéletesen meg voltunk elégedve.
Szaki válasza:
Megtiszteltetés volt önnek dolgozni. Reméljük jövőre a szülei lakás felújítása is ilyen sikeres lesz. Dévai Antal
Ajánlatkérő
Nem reagált, bár azt jelölte, hogy telefonon beszéltünk
Szaki válasza:
Kedves Megrendelő A jószaki oldalon lévő szám egy virtuális szám. Ami az én számomat kapcsolja és a visszahívás már a sajátomon történik. Ebből sajnos már több félreértés volt. Nagyon sajnálom. Üdvözlettel: Dévai Antal
Ajánlatkérő
Tisztelt joszaki.hu ! Dévai úr nem reagált a megkeresésemre. Üdvözlettel: Nagyi Csaba
Ajánlatkérő
Nem reagált a megkeresésünkre :-(
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő! Sajnálom , viszont ez időben szabadságon voltam amit az oldalamon jeleztem. Üdvözlettel: Dévai Antal
Zoltán
Minden rendben lezajlott. Nagyon meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Megtiszteltetés volt önnek dolgozni. Dévai Antal
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt vállalkozó, köszönöm a munkáját. Mindenkinek ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönjük hogy önnek dolgozhattunk. Dévai Antal
Ajánlatkérő
Minden elkészült, elégedettek vagyunk a munkájával!
Szabó Károly
A II. kerületben egy lelakott és rossz állapotú lakás teljes körű felújítására kértem fel Dévai Urat. Aggódtam, hogy a szűk határidő miatt - 3 hét - a különböző szakipari munkások hogyan fognak összehangolt, felelősségteljes munkát végezni. A munka során ráadásul előre nem tervezhető feladatokat is meg kellett oldaniuk a rossz statikai állapotú épület miatt. A végeredmény és a kivitelezés minősége egészen kiváló, fantasztikus volt. Nagyon elégedett vagyok, nemcsak a szakemberek teljesítményével, hanem a hozzáállásukkal, amikor szükséges volt egymás munkáját is kiegészítették, javították. Nem találkoztam soha ilyen csapattal, - több csere lakás felújításán vagyok túl - akik ilyen megbízható professzionalizmussal végezték a dolgukat. Nemcsak ajánlani fogom őket minden ismerősömnek, de bármilyen épület kivitelezéssel kapcsolatos szükségemben őket fogom hívni. A munka végén, korrekt elszámolást követően tudtam meg, hogy nemcsak Budapesten és Pest megyében, de több közép magyarországi megyében is vállalnak munkát. Köszönöm az odaadásukat és a törődésüket.
Szaki válasza:
Megtiszteltetés volt önnek dolgozni. Dévai Antal
Nóvé Jakab
Elégedett vagyok a munkájukkal!
Szaki válasza:
Öröm volt önnek dolgozni!
Szabó Antal
Tisztelt Dévai úr! Köszönöm a leányom lakásán végzett munkáját. Külön hálás vagyok a határidő betartásáért, mert ez volt neki az én karácsonyi ajándékom. Ha vidéken is vállalna munkát Önre bíznám családi házam felújítását.
Szaki válasza:
Megtiszteltetés volt önnek dolgozni. A vidéki háza felújítását is szívesen vállalom.
Somogyi Eszter
Igényes munka, megbízható szakember. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Megtiszteltetés volt önnek dolgozni.
Nagy Diána
Korrekt munka, nagyon megbízható szakember! Teljes lakásfelújítást végzett a csapat, nagyon szép lett, elégedett vagyok a munkájukkal! Árak, határidők a megbeszéltek szerint.
Szaki válasza:
Megtisztelő volt önnek dolgozni.
Fehér Réka
Teljes mértékben elégedett vagyok!
Szaki válasza:
Megtisztelő volt önnek dolgozni.
Ajánlatkérő
Szakemberről alkotott rövid véleményem: Senkinek sem ajánlom, aki megbízható, becsületes vállalkozót keres! "Az eset jogi rendezése folyamatban van!" További vélemény nyilvánítást ezért nem teszek.
Szaki válasza:
Az én életemben és munkámban a becsületem,megbízhatóságom és mások tisztelete!!! A legfontosabb dolog.......!!!! Dévai Antal
Rozgonyi Barbara
Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Elégedett vagyok az elvégzett munkával. Köszönöm
Szaki válasza:
Kedves Megrendelő Megtiszteltetés volt önnek dolgozni.
Lévai-Izsák Éva
Villanyszerelővel volt egy kisebb probléma a többi mind rendben volt..
Szaki válasza:
Kedves Megrendelő Megtiszteltetés volt önnek dolgozni
Tatainé Nagy Edit
Tökéletes volt minden.
Szaki válasza:
Kedves Megrendelő! Megtiszteltetés volt önnek dolgozni
Ajánlatkérő
Teljes körű lakásfelújítás témában kerestem fel Dévai urat, a helyszíni felmérés során nagyon alapos volt, szakmai véleményével meglátásaival sokat segített a tervezésben. Csapatával kapcsolatban is ugyanezekről a jó tapasztalatokról számolhatok be. Munka csak azért nem lett a dologból, mert ismerőstől baráti árakat kaptunk. Nehéz döntés volt.
Szaki válasza:
Megtisztelő volt önnel együtt működni!
Ajánlatkérő
Komplett irodafelújítást végeztek nálunk. Korrekt munkát végeztek, ajánlom őket mindenkinek.
Szaki válasza:
Kedves Megrendelő! Megtiszteltetés volt önnek dolgozni.
Z.B.
Korrekt, tisztességes munkát végzett a csapat, az ár-érték és pontosság is megvolt. Csak így tovább!
Szaki válasza:
Örültünk hogy önnek dolgozhattunk!
Dobák István
Dévai urat gipszkartonos, festési munkák elvégzéséhez hívtuk július végén. Ő sajnos nem tudott eljönni felmérni, hanem a kollégáját küldte, Rajeczky Tibort. Tibor időben kijött a felmérésre, felkészültnek tűnt, alaposan átbeszéltünk mindent, milyen folyamatok lennének, mikor tudna kezdeni, meddig tartanának a munkálatok. Egy hétre rá ígérte az ajánlatot. Ekkor hallottam felőle utoljára. Nem jelentkezett, majd a határidő után 2 nap alatt összesen 3x hívtam, amire nem válaszolt, sms-t küldött, hogy visszahív. De semmi. A felméréssel majdnem másfél órát vett el, ill. az 1 hetes rájuk várakozás miatt ennyivel hátráltatta a felújításunkat.
Szaki válasza:
Tisztelt Dobák Úr! Sajnálom a történteket de a Rajecky Úr szerencsétlen balesete miatt az információk nem jutottak el hozzám. Így akadt el a tovább dolgozás. Amennyiben még tudok az önök segítségére lenni kérem hívjon és a legkedvezőbb módon fogom megoldani a problémát. Tiszteletteljesen kérve elnézésüket. Dévai Antal Cégvezető .
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett voltam a szakemberek munkájával.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Ürmös Csilla
Megbízható, gyors és minőségi munkàt végeznek korrekt áron.Nagyon elégedett vagyok a kivitelezéssel.Csak ajánlani tudom Antalt és csapatát.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Gerber Csanád
Nagyon meg voltam elégedve a szakember munkájával, korrekt, megbízható, jó szakember. Másoknak is ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt szakember. Pontosan jöttek, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Másnak is ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Boldizsár Lászlóné
Tökéletes munkát végez, Nagyon elégedettek vagyunk a munkával. Már ajánlottuk másoknak is.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Csatlós Attila
Megbízható szakember, segítőkész hozzáállást mutattak, plusz feladatot is elvégeztek. amiért nem számoltak fel egy forintot sem. Nagyon közvetlen és rendes brigád. Másoknak is ajánlom. Profik.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Ivanics Endre
Teljesen meg voltam elégedve a szakember munkájával, Pontosan jött, megcsinálta a munkát és az ár is elfogadható volt.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Bojki János
Maximálisan meg vagyok elégedve a szakember munkájával. Profi, precíz munka.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Ajánlatkérő
Megoldotta a feladatot , rendben ment.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Tamás Csaba
Korrekt , megbízható szakember. Kapcsolót kellet cserélni.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Varga Viktor
Korrekt, pontos, munka módosítása történt menet közben , mert egyéb hiba is volt, de megoldotta
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Dobra Szabolcs
Antallal akkor vettem fel a kapcsolatot amikor az előző Jószakin talált kivitelező (Szász Zsolt) cserben hagyott minket és lelépett egy rakás pénzünkkel. Nagyon bizalmatlan voltam eleinte a cserbenhagyás miatt, de Antal kitartó volt és nagyon meggyőző. Éreztem, hogy megbizhatok benne. Egy 65 nm-es lakást újítottak fel. Sárból várat csináltak. A szakmai munkájukkal nagyon elégedett vagyok. A felmerülő problémák során mindig megoldásra jutottunk. Ha hibáztak elismerték és vállalták érte a felelősséget.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Lipniczki Mária
Nagyon kedves és korrekt szakember. asztalos munka, kisebb javítás
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Balogh Józsefné
Kisebb munkát végzett. Nagyon csöpögött a csap. Kedves volt, korrekt szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Ajánlatkérő
Nem tudtam meg, mert nem hívott vissza.
Szaki válasza:
Kedves megrendelő! Én kerestem önt telefonon sajnos nem tudtam elérni, amennyiben még aktuális, kérem hívjon és megoldjuk a kérését!! Tisztelettel: Dévai Antal
névtelen
Nagyon elégedett volt az elvégzett munkával.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Oskó Péter
Dévai Antalt kb.10 éve ismerem munkakapcsolat révén. Lakásfelújítás előtt álltam, s őt ajánlották, mint jó szakembert. Munkáját pontosan, precízen, jó minőségben végezte.Most is szükségem lesz egy generálkivitelezőre, s őt fogom választani, mert nem csalódtam benne. Másoktól is ezt hallottam. Időpont egyeztetéssel nem volt gondunk, s árajánlata is kedvező volt számomra. Bátran ajánlom mindenkinek mind őt, mind csapatát.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Berényi Andrea
Első megkeresésre elég gyorsan válaszolt. Utána a megbeszélt találkozóra már nem jött el, további keresésre nem reagált. Munkáját így értékelni nem tudom, de a hozzáállásában van hova fejlődnie. Sajnálom, pedig a vélemények és a referenciák alapján biztatónak tűnt...
Szaki válasza:
Kedves Andrea! Biztos vagyok benne hogy valami kommunikációs hibát vétettem amiért elnézését kérem.Szeretném ha felhívna és tisztáznánk a dolgot mert nem szeretek sem másnak sem magamnak kellemetlenséget.Azért kérem hogy ön hívjon mert a számát nem találom. Tisztelettel: Dévai Antal
Naffa Helena
Nagyon jó szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Anikó Manyigás
Pontos, megbízható, igényes szakemberek. Minden részletre odafigyelnek és nem utolsó sorban tiszta munkát végeznek. Kifejezetten ajánlom Őket, ha gyors és szakszerűen kivitelezett munkát szeretne valaki az otthonában elvégeztetni.
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Halász Magdolna
Antal teljes felújítást végzett nálam.Nagyon megbízható udvarias és kiváló szakember.Kifogástalan munkát végeztek csak legekbe tudok Róluk arról nem is beszélve,hogy szigorúan tartották a határidőt is mindenkinek csak ajánlani tudom a Lionel BT-t Halász Magdolna
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Kurunczi Gergely
Remek munkát végzett, nagyon rugalmas volt!
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Zsiros Laura [Lürus]
Nagyon megbízható, segítőkész és nem utolsó sorban igazán jó szakembert ismertem meg Antal személyében. Mivel más segítségem nem volt a lakásfelújításnál, mindent Antal csapatára bíztam, amit megtennék újra bármikor. Kedvező áron profi munkát végeztek betartva az ígért határidőket. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Gasparek Zoltán [Gasi]
Nagyon megbízható, segítőkész és nem utolsó sorban igazán jó szakembert ismertem meg Antal személyében. Mivel más segítségem nem volt a lakásfelújításnál, mindent Antal csapatára bíztam, amit megtennék újra bármikor. Kedvező áron profi munkát végeztek betartva az ígért határidőket. Mindenkinek ajánlom őket!
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Gonda Klára
Antal csapata lakásfelújítást végzett nálunk, mellyel maximálisan elégedett vagyok. Gyors és precíz munkavégzést tanusítottak, és még a költségek is megegyeztek az árajánlatban foglaltakkal. Csak ajánlani tudom a Lioner Bt-t! Klári
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a megbízással.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 8 megbízás Ezermester 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 16 megbízás Kőműves 21 megbízás