FOGADOK MUNKÁT
Bk-Karel Bau-Gép Kft. - Balogh Kálmán
Bk-Karel Bau-Gép Kft. - Balogh Kálmán
131
Megbízás

10 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - I. kerület és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 32548

Bk-Karel Bau-Gép Kft. - Balogh Kálmán

Kedves ügyfeleink🙂 Ingatlanok teljes vagy rèszleges vízvezetèk korszerűsítésèt kedvezmènyes àron vàllaljuk! Bármilyen fűtési problèmàvan gyorsan és precízen elbánunk:) Előzze meg a problèmàt! Teljeskörű Víz-Gáz-Fűtés szerelés, javítás! Meglévő vagy új rendszer kiépitése /javítása! Vízvezeték és szaniterek ⬇️ Teljes fürdőszoba felújítás, átalakítás, vizesblokkok, konyhák kialakítása igény szerint. Burkolás.☝🏼 WC tartályok szerelése , cseréje. Zuhanytálcák és kádak beépítése. Mosdók, mosogatók, WC-k cseréje, csaptelepek cseréje. Lefolyók, csatornák, vízelvezetők részleges,vagy teljes cseréje és javítása. Gáz és fűtés rendszer ⬇️ Fogyasztói gázvezeték kiépítése, javítása, cseréje. Hagyományos gázkészülékek cseréje kondenzációs kazánra új gázvezeték ki kiépitésével. Gázfogyasztó berendezések készülékek cseréje Teljes fűtésrendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Kazán karbantartás,tisztítás javítás,konvektort is egyaránt vállalunk! Korrekt Víz-Gáz-Fűtés szerelő, korrekt áron! Fűtés rendszer! Mikor érdemes átmosni a fűtési rendszert? Több dolog is indokolhatja a fütési rendszer karbantartó mosását. -Ha több éve használja, de még soha nem volt átmosva a fűtési rendszer! -Ha mástól vásárolt lakást, családi házat, és nem tudhatja biztosan, milyen állapotban van a rendszer. -Ha úgy érzi, hogy a jelenlegi rendszer nem jó hatásfokú, vagy lassan, nem egyenletesen melegszik az épület. -Új fűtési rensszer kiépitése útán, ugyanis a gyári szerelvények igénylik az üzembe helyezés utáni tisztitást. -Ha nem biztos abban, hogy szükség van-e a fűtési rendszer átmosására, szívesen segitünk, forduljon hozzánk bizalommal. Az èves kötelező kazán tisztításról se feledkezzen meg,élet múlhat rajta!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Egy másik gázos azt állította, az egyik alkatrészt feltétlenül ki kell cserélnie, majd eltűnt. Ebben a helyzetben segített Balogh úr. Ellenőrzött mindent, gondosan átvizsgálta az alkatrészt, ami csak tisztításra szorult, és az előző gázos "tisztítása" után még megmaradt piszkot is kitisztította. Számlát kérés nélkül kaptam. Eszébe sem jutott átverni, ami sajnos az elmúlt években több gázszerelő esetében megtörtént velem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, mindenkinek ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! 😊
Vhe
Preciz
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! ☺️
Balázs
Korrekt, megbízható, a munkájukra igényesek, lelkiismeretesek, jó fejek. Némi késés volt a megbeszélt időponthoz képest amiről előtte telefonon tájékoztattak. Csak ajánlani tudom! Csillagos ötös!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! :)
Tomi
A munka el van végezve. Nem hittem volna a mai világban hogy még van ilyen SZAKEMBER! A megbeszélt időben érkezett, pontos, precíz szakszerű munkát végzett. Csak ajánlani tudom! Ha az összes szakember ilyen lenne mint Balogh Kálmán és kollegája akkor nem kellene idegeskedi eggyetlen megrendelőnek sem! Minden ment gördülékenyen a megbeszéltek szerint! Köszönök mindent, a jövőben folytatjuk az eggyüttműködést!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük!🙂
Sándor
Korrekt árajánlat, precíz munka, megbízható. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!🙂
Kata
A megbeszélt időben érkeztek, minden szükséges anyagot beszereztek a felújításhoz, ami megkönnyítette a dolgunkat. A felújítás közben felmerült plusz feladatokat is gond nélkül elvégezték és tudták tartani a határidőt. Gyors és segítőkész csapat, ajánlani tudom őket!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! 🙂
Ajánlatkérő
Gyors és pontos kiszállás, jó kommunikáció
Szaki válasza:
Nagyon köszönjük🙂
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben jött, gyorsan végzett.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált az ajánlatkérésre, az egyeztetett időpontban érkezett. Szavatartó, korrekt, precíz; a munkát – gázkonvektorok javítását – a megbeszéltek szerint, gyorsan, professzionálisan elvégezte.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! ☺️
Margit
A gázkazán karbantartási munkálatait mindenre kiterjedően elvégezték. Nagyon korrektek voltak. A munka kezdésével kicsit megcsúsztak önhibájukon kívül, de nagyon jó szívvel ajánlom őket. Köszönet.
Szaki válasza:
Köszönjük a munkát és a vendéglátást nagyon emberien bántak velünk ami mostanában igen ritka :)
Ajánlatkérő
Gyorsan válaszoltak a feladott hirdetésre és még aznapra adtak is időpontot. Rendkívül gyors, szakszerű munkát végeztek. A feladat Hőterm kazán javítása illetve tisztítása volt.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen,igaz már késő este volt de köszönjük a megértést és a türelmet:) Tisztelettel
Ajánlatkérő
Közvetlenül ő keresett meg, elvállalta a munkát, így más szakemberekkel már nem egyeztettünk, majd nem jött a megbeszélt időpontokban. (Több időpont is volt, egyszer sem jelent meg.)
Szaki válasza:
Tisztelet Megrendelő! Időpont egyeztetés céljából kerestük meg ön amire az volt a válasza,hogy már más szakemberrel egyeztetet így tárgytalanná vált. Majd visszahívott hogy mégsem ment el,nekünk meg nem volt más időpontunk. Kérem legközelebb a valóságot írja le ide,mi akkor is megjelenünk ha esetleg elhúzódnak a munkálataink másnál. Lentebb olvashatja egy jópár megrendelőnek véleményét a megjelenésről ha valamit velünk megbeszélt. Tisztelettel.
Ajánlatkérő
Korrekt tájékoztatás, gyors kiszállás, még aznap (péntek este) tudták vállalni a munkát. Előző munkájuk elhúzódott, de telefonon értesítettek a várható érkezésről. Lelkiismeretesen elvégezték a karbantartást. A munka ára sajnos jelentősen megemelkedett a rejtett hibáknak köszönhetően, melyekről nem volt tudomásunk (közelmúltban vásárolt ház, karbantartási információk nélkül)
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!🙂
Tamás
Korrekt tájékoztatás. Megbízható.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük! ☺️
Ajánlatkérő
Telefonos egyeztetés után jelentős késéssel, késő este érkeztek (tudomásul vettem). Helyszíni felmérés után megbeszéltük, hogy mi lenne a feladat, hozzávetőleges vállalkozási díjat is mondtak, és megígérték, hogy a hét végéig e-mailen küldenek ajánlatot. A kiszállási díjat elkérték (megnyugtattak, hogy az beszámít a vállalkozási díjba), ma már kedd van, de azóta sem küldtek ajánlatot, a telefont nem veszik fel, SMS-re nem reagálnak.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Jelenleg nagyon leterheltek kollégáink , elnézését kérjük ha nem tudunk az AZONNALI megkeresésére reagálni HÁLA A JÓ ISTENNEK rettentően elfoglaltak vagyunk. Helyszínen a kollégák elmondták az árajánlatot , az is egyfajta árajánlat adásnak minősül! Igen a kiszállási költséget azért fizette meg mert 170-kmről érkeztünk. Oda vissza 340-km! Amint tudunk reagálunk a megkeresésére ! Minden esetben a kiszállási költség levonódik a kialkudott összegből ha megegyezzünk! ☺️
Ajánlatkérő
Jól, pontosan és gyorsan dolgoztak. A kialkudott munkadíjat nem emelték.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! ☺️
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, segítőkész, egyszóval profi
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! :)
László
Nagyon gyorsak,pontosak,precízek. Ha késésben vannak, addig nem mennek el még rendesen el nem végezték a munkát,nem csapják össze! Nagyon szimpatikus!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! 😊
Ajánlatkérő
Pontos, precíz és szép munkát végeztek.Nagyon megbízható csapat, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!
Szaki válasza:
Köszönjük Szépen! 😊
Ajánlatkérő
Profik voltak, a dinamikus duó megoldotta a nehézkes szerelést kis helyen, vízaknában is. Jófejek voltak, viszonylag hamar végeztek.
Szaki válasza:
Köszönjük a megbízást!
Polip
Korrekt precíz szakemberek , a megbeszélt munkát gyorsan elvégezték ,jó fejek , csak ajánlani tudom Őket mindenkinek !
Szaki válasza:
Köszönjük a kedvességet! És a megbízást!
MGyL
Rugalmas.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen☺️
Ajánlatkérő
Kis munka volt, de a megbeszéltek szerint, gyorsan és szépen megoldották.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük!
Ajánlatkérő
A telefonon korulbeluli ajanlatot megduplazta,mondvan ez meg az nem volt benne. jaah es az is netto :) teny hogy mukodik a taktika, es is rapazaroltam az idomet. Beprobalta, nem jott be.
Szaki válasza:
Köszönjük az értékelést, valószínűleg kiérkezve a munka helyszínére más észrevétel is volt a megbeszélteken kívül és ezért változhatott az ár! Legközelebb legyen kedves minden apró részletet közölni a kiérkező kollégával és úgy adunk árajánlatot, biztos a kolléga nem kitalálta hanem változás miatt módosított! Reméljük legközelebb nem lesz gond! Tisztelettel!
Hedelius Judit
Igert idöpontra erkezett, gyors szakszeru munkat vegzett. Kedves, elözekeny, gyors. Csillagos ötös.
Szaki válasza:
Köszönjük a kedves fogadtatást és az ajándékot is!
Vikinéni
Minden az előzetes megbeszélés szerint történt. A szakember pontos volt, udvarias, értette a dolgát és az árat is korrektnek tartom.
Szaki válasza:
Köszönöm Szépen!
Ajánlatkérő
Első benyomásra szimpatikus szaki volt, egy kollégájával jöttek ki, elkezdték a munkát, de pluszba kellett anyag azt mondták meg is rendelik mert nem egy kis tételről volt szó, leadtak egy nagyobb összegű számlát, ami 8 napon belül ki lett fizetve. Azóta is várom az anyag érkezését illetve annak megrendelését visszaigazoló e mailt. A fizetéssel kapcsolatban volt félre értés, mert egy cégnek intéztem a szerelőket. Kedves emberek de nem végezték el a munkát rendesen
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő! Ez már mindennek a teteje amit önök állítanak főleg úgy hogy tudjuk az ügy kimenetelét hogy mi is történt. De ha nem, akkor elmondom önök riasztottak minket egy kazán javítás ügyben amit meg is javítottunk majd távozáskor észrevettük hogy az egyik szobában ömlik az acélcsőből a fűtés vize. Kérésre azt is meg javítottuk. Mindezt megelőzően amikor elmondtuk hogy mennyi lesz a kazán javítás illetve a csőtörés javítása közöltük hogy munka elvégzése után azonnali kifizetés amibe önök bele is mentek. Majd 24.00 múlva felhívtam önt hogy mi történt az átutalással mert nem érkezett pénz természetesen ön kollégái letagadták közölték hogy ön csak egy közvetítő. Majd kisebb nyomozás után kiderítettük hogy ki az ő főnöke akit fel is hívtunk, de ő semmiről sem tudott ugyanakkor jó lekezelő stílusban előadta nekünk hogy majd fog utalni,ne képzeljük hogy rögtön azonnal ugrani fog és fizet. Rá egy hétre megérkezett a javítási összeg de milyen közben le mondtunk erről a munkáról hiszen az azonnali kifizetés az nálunk azonnali kifizetés amennyiben nem történik meg úgy mi a további munkafolyamatokat nem fogjuk elvégezni szerintem ez természetes dolog az ugyan már nem az volt hogy az elvégzett munka után az ön főnökkel egy hét múlva fizetett és lekezelő stílusban hat elő a dolgokat. Nem lett a további munka folyamatnak sem az anyag költsége sem a munkadíja kifizetve. Hála jó istennek számlával dolgozunk és átutalással lett fizetve,ami minden tényt alàtámaszt! Amit ön állít az becsületsértés és rágalmazás,megtesszük szükséges lèpéseket a megfelelő hatóság felé!
Ajánlatkérő
Megbeszélésünk szerint pontosan jöttek, s nagyon jól, szakszerűen, gyorsan dolgoztak. Örülök neki, hogy Ők voltak itt. Ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen :)
Ajánlatkérő
A vállalt munkát elvégezte semmivel se többet. Ami a munkához szükséges volt, egy porszivó meg levegő fuvó és egy csavarhuzó. Ismereteim szerint a vállalási dij az ÁFÁ-t tartalmazza, ha nem azt külön közlik. Számlát kérés nélkül is adni kell.
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő! Ugyan telefonon már megbeszèltük ezt a dolgot de akkor leírom a tisztelt publikum felè is az igazsàgot erről a dologról! Ön nem akart szàmlát az elvégzett munkàról mi meg ebbe a dologba nem mentünk bele. Nettó összeget mondtunk a telefonba de hozzàtettük hogy plusz áfa. Erre az volt a vàlasza hogy nem kér szàmlàt úgy hogy mèg garanciàlis a kazànja. Tájékoztattuk arról is hogy nem lehet egy ilyen tisztítást szàmla nélkül elvègezni! A szerszàmmal kapcsolatban meg csak annyit hogy ön is látta mi kellett hozzà,nem feltétlen hiszem hogy a tisztességesen elvègzett munkàt,munkàst ennyire le kell degradàlni csak azért mert szàmlásan dolgozunk tisztességesen! Amint megírta ezt a véleményezèst,felhívtuk ön a problèmàja miatt majd azt a választ kaptuk hogy félre értelmezzük ezt a vélemènyezést...ezen a legnagyobb tisztelettel se lehet félre érteni. Úgy tudom a joszaki munkatársa már felvette önnel a kapcsolatot mert jeleztük felé eme kellemetlen helyzetet. Tisztelettel!
Ajánlatkérő
Precíz, megbízható szakemberek, rövid időn belül kaptunk időpontot, mindent részletesen elmagyaráztak, amit csináltak.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen:)
Barbara
Nagyon kedvesek segítőkészek voltak s a hibát tènylegesen meg csinálták tudásuknak meg felelöen
Szaki válasza:
Köszönöm szépen:)
István
Megbízhatóság, precíz munkavégzés jellemzi őket. Remek szakemberek! Ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen !
Ajánlatkérő
Közel bolt úgyvtünt ért hozzá és csak csinált vmit
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő! Azért azt tegyük hozzá hogy a problémáját elhárítottuk, de mivel ön nem szakember így legközelebb kérem a legnagyobb tisztelettel ne nyúljon hozzá és akkor tudunk segíteni a következő problémán is.
Ajánlatkérő
Kiváló szakemberek, részletesen elmagyarázták a lehetőségeket, röviden megoldották a problémát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen :)
Zoli
Szaktudás
Szaki válasza:
Köszönöm szépen :)
Törölt felhasználó
Egy szóval kitudom kifejezni ami a mai időkben ritkaság korrekt mind a tájékoztatás mind a munkavégzés terén
Szaki válasza:
Köszönöm szépen 🙂
Péter
Gyorsan és precízen dolgoztak. Megfelelő információkkal, és lehetséges alternatív megoldásokkal láttak el mielőtt belekezdtek volna a probléma elhárításába. Csak ajánlani tudom őket.
Szaki válasza:
Örülünk hogy tudtunk segíteni:) Kellemes ünnepeket kívánunk:)
István
Telefonon történt egyeztetés alapján időben megjelent. A munkát elvégezte és a szerelés közben el is magyarázta, hogy mit és miért csinálja. A munkájat lelkesen és odaadóan végezte el. Látszott rajta, hogy szereti és érti a szakmáját. Köszönöm a munkáját.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen 🙂
Ajánlatkérő
Tartotta a szavát és ott volt amikorra ígérte,el is végezte a munkát. Telefonba megbeszéltünk egy összeget, ami abszolut nem annyi lett. Plusz elfelejtette mondani,hogy 150 km-ről jön .. ezért horribilis a kiszállás. De legaláb a konvektor működik.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Telefonon egyeztettünk helyszínen mèg akkor nem jártunk,az ön elmondása alapján kalkulàltunk egy árat. Kiérkezésünkkor az elmondott hibàn felül ahogy ön is làtta volt mèg hiba amit orvosolni kellett. Telefonon a tàvolsàg miatt előre közöltük a kiszállás költséget 300km 15.000.- Ft-ba határoztam meg a jelenlegi 700.-/liter áron ez szerintünk nem horribilis. Minden esetben elmondjuk hogy honnan érkezünk,ön akkor azt mondta hogy nem gond mert nincs helyi szakember. Örülünk hogy működik a konvektor hiszen az is volt a cél. Tisztelettel.
Misi
Nyugodt precíz
Szaki válasza:
Köszönjük szépen 🙂
Tamas
Balogh Kalman es csapata megoldotta a megoldhatatlant! Egy 90-es evek vegen epult csaladi haz padlofutese miatt hivtam Kalmant. Mint kiderult, a rendszer meg soha nem volt takaritva, igy joval komolyabb kihivast jelentett, mint elsore gondoltuk. Masfel napba tellett, de vegul sikeresen atmostak a rendszert es vegre meleg van a hazban. Kalman es csapata kozben nagyon professzionalisan viselkedett, folyamatosan tajekoztatott a kovetkezo lepesekrol es tanacsokkal latott el a rendszer jovobeni helyes karbantartasarol is. Mindenkeppen ajanlom oket
Szaki válasza:
Nagyom szépen köszönjük, öröm volt együtt dolgozni.:)
Ajánlatkérő
Amit kérdez sem hiszem el.
Szaki válasza:
Sajnáljuk hogy ilyen vèleménnyel van csak azért mert nem hagytuk fèlbe az adott munkànkat csak azért mert ön türelmetlen volt. Jeleztük önfelé hogy 1 órás csúszással tudunk érkezni,de ön ezt elutasította. Tisztelettel.
Ajánlatkérő
Gyorsan reagáltak a problémánkra, a megbeszélt időben jöttek is, hamar felmérték a problémát és orvosolták. Pontosan elmagyarázták mi a gond, mit kell cserélni, a jövőben mire kell figyelni. Köszönöm!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen 🙂
Rózsa
Pontos ,maximálisan érti szakmát,mindent elmagyaráz érthetően,amit kell cserél új alkatrészre,tisztességes áron minőségi munkát végez.Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen :)
Gábor
Korrekt munkát végez, jó szakember. Munkát nem hagy félbe.
Szaki válasza:
köszönöm:)
Gyuri
Korrekt és megbizható! Ajanlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen :)
Anna
Gyors volt, a megígért időben érkezett. A munkáról és a várható költségről tájékoztatott. A javítást gyorsan, szakszerűen végezte el.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen :)
Zsilák Mária
Kedves, barátságos ember, gyorsan és pontosan dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönjük szèpen:)
Kelemen péter
Nagyon precízen és gyorsan dolgoznak minőségi felszerelésekkel, korrektek és tudják mit csinálnak. Mind a ketten nagyon jófejek. Csak ajánlani tudom őket.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen:)
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt, kedves, értelmes és profi a szakmájában. A megegyezettek szerint végezte el a munkát. Egy konvektor beszerelését és beüzemelését kértem tőle. Melyet nagyon lelkiismeretesen szerelt fel. Addig nem hagyta ott az elvégzett feladatot amíg többször le nem ellenőrizte hogy minden rendben működik e, nincs e szivárgás stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan kijött és elvégezte az elavult fűtési, vízmelegítésű rendszerünkön a halasztást nem tűrő munkákat, amit nagyon köszönök neki. Korrekten tájékoztatott a felmerülő költségekről. Rugalmasan kezelte a fizetési módot. Számomra is érthető módon tájékoztatott, hogy milyen további karbantartási munkákra lenne szükség a biztonságos fűtés üzemeltetéséhez. Én szívesen ajánlom másoknak is.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Zsófi
Volt egy kis késés a megbeszélt időponthoz képest, de felhívtam őket telefonon, és még aznap (ma) kijöttek. Minden rendben ment, gyorsan és precízen elvégezték a munkát, és mindenről részletesen tájékoztattak a folyamat közben. Egyedül a sütő javítás maradt még, de erre is megbeszéltünk egy későbbi időpontot.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Róbert
Profi és tiszta munkát végeztek nálunk. Fűtésrendszer tisztítása volt a feladat és elképesztő, hogy mik jöttek ki egy új rendszerből. Mindemellett kedvesek is voltak továbbá mindenre odafigyeltek. Már ajánlottam a szomszédnak. :)
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Ajánlatkérő
Korrektül elvégezte a munkát, kivéste a falból a szivárgó csőszakaszt. A csapatából jöttek burkolni is másnap, az ő munkájukkal is elégedett voltam.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Dalma
Messzemenőkig elégedettek voltunk! Nagyon korrektül elmondott mindent és a szerint járt is el! Figyelmes és nagyon segítőkész volt! Későbbiekben is kérni fogjuk a segítségüket és jó szívvel ajánlom másoknak is. 🙂
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Flóra
Korrektek, jófejek, lelkiismeretesen dolgoznak, addig nem mentek el, amíg javítható hibát láttak. Látható szakértelemmel és jó hangulattal oldják meg a feladatot, imádtam őket. :D Es a bónusz, hogy embertelen időben számíthattam rájuk, vasárnap késő este csinálták meg a kazánt. Csak ajánlani tudom!:)
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Ajánlatkérő
Rugalmas, gyors, szakszerű munkavégzés
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Hl1
Gyorsan jelentkezett a hibajelzésre és ért a címre, udvarias volt, de a hibamegallapitashoz szukseges szerszám "éppen" nem volt nála. Viszont megállapította, hogy csapcserére van szükség. Elment csaptelepet vásárolni, de a méreteket utólag, telefonon próbálta pontosítani,....ezután közel fél napos várakozás után telefonon lemondtam, és a hibát sk. javítottam [tömítés kellett cserélni]
Szaki válasza:
Természetesen védelmükre szóljon hogy a munka felvètel előtt jeleztük hogy nem cserélünk tömítés csaptelepben. Mindenki eldöntheti hogy akkor mi történhetett itt valójában. Tisztelettel.
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt tájékoztatás, szakértő munkavégzés.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Ajánlatkérő
Nem jó "szakik". Nem ajánlom! Vízvezeték szerelési munkával bíztuk meg őket, gyorsan kijöttek felmérni, volt lehetőségük megnézni minden adottságot és gépet, amit majd be kell kötniük, ki kell cserélniük, hiszen ezért jöttek, ez alapján adták az árat. Ennek ellenére amikor a tényleges munkavégzésre megérkeztek, hiányoztak alkatrészek és rettentő kioktató, arrogáns stílusban kommunikáltak. Bármilyen szolgáltatást nyújtó szakembertől, aki egy privát lakásba belép a jómodor a minimum elvárás. Nem vagyok egy beleszólós típus, szeretem rábízni a szakemberre a saját munkájának elvégzését, de a "szakit" több alkalommal én világosítottam fel a munkája mikéntjéről, mikor láttam, hogy károm származhat a dologból. Néhány példa: a vízmelegítőt fekve akarta beszerelni, és erősködött, hogy ő jobban tudja, míg végül kikerestem neki a felszerelési útmutatót és megbizonyosodhatott, hogy téved. (sima 10l-es Aquastic bojler, nem egy bonyolult szerkezet) A szelep folyamatosan csöpögött, kérdezetem, hogy ezzel mit lehetne tenni, erre a válasza az volt, hogy "a munka szakszerűen el lett végezve". Pont. Az emiatt (és más általuk el nem végzett munka miatt) kihívott másik szerelő észrevette, hogy a konyhai lefolyót fordítva kötötték be, ezt javíttatnom kellett. A teljesen új mosógépet (amiért a garancia miatt extra árat fizettünk nekik) úgy kötötték be, hogy a kifolyócső csak be lett dugva a falból kiálló sokkal nagyobb átmérőjű lefolyócsőbe!!! Se gumi tömítés, se semmilyen fixálás. Emiatt a csőből visszaáramlott a víz, feláztatva a frissen felújított falat. Várom mikor kopog be a szomszéd a vízkár miatt. Plusz egy: a mosógép rögzítőcsavarjának műanyag tokjait benne hagyták a gép hátuljában, amit alig tudtunk kiszedni, mert befeszítette a dobot. A felhasznált anyagok minősége silány, számlát nem láttunk, az ár változott a végén. Felháborító!
Szaki válasza:
Kedves megrendelő! A negatív vélemény is vélemenyém,de a valóságnak nem épp felel meg az ön állítása. Azt elfelejtette oda írni hogy mire kiiértünk a helyszínre ön nő létére már mindent megoldott(termèszetesen rosszul)majd amikor ezt szóvá tettük ön igen arrogáns választ adott. Az ajtóból szerettünk volna vissza fordulni ezt látván de ön akkor is tovább erősködött hogy ezt meg kell csinálni mert ön erre várt. A lehető leggyorsabban,spórolva a további alkatrészeken szerette volna megcsináltatni a munkàt,amikor közöltük hogy ezt így nem lehet azt mondta h majd megoldja akkor ahogy a többit is. Nem szoktunk bunkók lenni egyik megrendelővel sem de ön kifejezetten lekezelő bunkó stílusban adta elő a dolgokat úgy hogy amit ön és a kedves férje össze javítsuk ki. Tisztelettel!
Xénia
Mindent gyorsan és szépen megcsináltak. Kedves szakemberek jöttek.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!:)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 83 megbízás Vízszerelő 29 megbízás Fűtésszerelés 13 megbízás Kőműves 5 megbízás Burkoló 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás