FOGADOK MUNKÁT
Berze Erik
Berze Erik
14
Megbízás

20 nappal ezelőtt volt itt.

Őrbottyán és 30 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Rólam

Megbizhato szakemberek vagyunk.Garanciával és referencia munkáinkal válaljuk szoba festését gipszkarton szerelését sokoldalu felujitását.Gyors kiszálás és gyors árajánlat készités.Hivjon bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Virág
Ajtó beszereléssel bíztunk meg, gyorsan és korrekten elvégezték a munkát, még el is takarítottak maguk után. Nagyon elégedettek vagyunk. Köszönjük.
Orgoványi-Tamás Mária
Erikék állmennyezet készítettek nálunk, szépen dolgoztak, elégedettek voltunk velük, korrektek minden téren! :) Valószínűleg hívjuk még őket a jövőben!
László Rozgonyi
Komplett villanyszerelési munkára kértük fel, horonymarással, csövezéssel, kábelezéssel, belső elosztó szekrény telepítésével. Szépen dolgoztak, minden rendben ment, árban is megfelelő volt. Korrekt szaki, csak ajánlani tudom :)
Ajánlatkérő
Kőműves munkával bíztuk meg, pontos volt és gyors. Korrekt árakkal dolgozik. Elégedettek vagyunk!
Ajánlatkérő
Villanyszerelést végeztek, profi módon, figyelembe véve a kéréseimet is.
Machnitz Andrea
Szépen dolgozott, azonnal javította amit kértünk, megbízható, csak ajánlani tudom, biztos, hogy Őt fogjuk keresni legközelebb is, sok csalódás után visszaadta a hitünket, hogy maradt még dolgozni akaró szakember, aki nem csak hiteget. Köszönjük a munkát!
Jordáki Dénes
Köszönöm a vissza jelzést.
Ajánlatkérő
Sajnos az elvégzett munkái több kívánni valót hagytak maguk után. Garanciát vállal szóban, de nem tartja be. Javaslom írásban szerződést kötni vele és pontosan megfogalmazni az elvégzendő feladatokat, azok munkadíját pontosítani.
Rév Bence
Gyorsan és jól dolgozott.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! Van a festés munkadíjakban különbség nyáron és télen? Mármint az érdekel, hogy általában drágább-e a munkadíj pl. esőben vagy nagy hőségben? Vagy van-e olyan, hogy szezonban meg szezonon kívül? Mikor érdemes árajánlatot kérni?

Az én válaszom:

„Nincs különbség.nm az mindig egyforma.”

0

2022. 12. 21.

Szakmáim

Gipszkarton szerelés 5 megbízás Kőműves 5 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 2 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás