FOGADOK MUNKÁT
Bencze György
Bencze György
26
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Siófok és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 15153

Minősített jószaki

Rólam

Szép napot. Vállalom mosógép és háztartási gépek szervizelését. Valamit bojlerek javítását, bekötését. Vízvezeték rendszerek tejes kiszerelését. Keressen bizalommal. Amibe tudok segítek.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Nincs
Hozzàèrtő volt
István
Gyors és pontos volt, a vállalt munkát tökéletesen elvégezte
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmat Mindent a megrendelőnek .
Ajánlatkérő
Sajnos én nem tudok kedvező véleményt adni a szakemberről. Amiatt hívtam ki, hogy nem ürítette le a vizet a mosógépünk. Kicserélte a szivattyút, mutatta, hogy most már leüríti a vizet a gép, elkért 30000 Ft-ot számla nélkül (azt nem adott), szóbeli garanciát vállalva a munkájára. Ezen kívül még egyszer sikerült használnunk a gépet, utána pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint azelőtt, hogy kicserélte volna a szivattyút. Amikor próbáltam visszahívni, röviden leírva a problémát, a mobiljáról hívott vissza (gondolom, hogy elkerülje a hangfelvételt), rögtön eléggé agresszíven, azzal indítva, hogy újra ki kell majd fizetni a kiszállási költséget, és a munkavégzést is, mert biztosan egész más a probléma most, mint azelőtt, meggyanúsítva minket, hogy biztosan eldugítottuk a szűrőt. Erre válaszoltam, hogy a szűrőben nincs semmi, és a gép pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint a szerelés előtt, úgyhogy nyilvánvalóan nem, vagy nem csak a szivattyú volt a probléma. Ezt a mester úr nem ismerte el, kizárta a lehetőségét, hogy bármit hibázott volna. Még azt is megemlítette, hogy be tudja bizonyítani, hogy rossz volt a régi szivattyú, mert eltette és be tudja vizsgáltatni; ez nem így van, mert nálunk maradt a régi szivattyú (kíváncsi vagyok, milyen másik szivattyút akart volna bevizsgáltatni...) . Összegezve, nem vonom kétségbe a szakértelmét, de a felelősségvállalás teljes hiánya és az agresszív stílus nagyon ellenszenves volt, ezért nem ajánlom senkinek.
Szaki válasza:
Kedves èrtèkelő. 3 hét múlva hív vissza fennhangon kiabálva szinte parancsára véve hogy ö 3 hétig nem mosott a géppel . De a probléma fent áll. De ő nem is tartózkodik ott. Csak valami rokon !!!. Számát a hölgy nem kért. Mindenkitől helyszínen kérdezem meg hogy kér e vagy nem !!! Több 10 eber közül pont a hölgyre nem emlékeztem . Így sajnos tévedtem a szivattyú ügyében . Erre ő garazda módon hazugnak és simlisnek titulált. Ezzel én meg utam a folyamatos zaklatást így kértem hogy hívjon ki más szerelőt. Mert nem al módunkban ilyen agresszív viselkedést eltűrni.
Ajánlatkérő
Gyorsan kiérkezett, elhárította a mosógép hibáját és kérésünkre a villanybojler karbantartását is elvégezte. Korrekt volt, bátran tudom ajánlani.
VP
Gyors volt, készséges és megoldotta a problémát.
Balázs
Ok
Ajánlatkérő
Wc tartály javitásra hivtam ki. Egy órán belül ki tudott jönni.Nagyon Megvoltam vele elégedve.És még ami tetszett nagyon korrekt áron dolgozott.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen mindent. Megrendelőnek ☺️
Zsuzsi
Kiváló szaki!!!!!!!!
Clau
Péntek este kerestük, szombat reggel már hívott is minket Gyuri. Pillanatok alatt elvégezte a munkát, gyors volt és precíz, az ár is fair volt. Pár nappal később hívtuk egy másik munkára is, szintén pillanatok alatt megoldotta a problémát. Ezentúl bármi előfordul, biztos mindig rögtön őt keressük! Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen. Mindent a megrendelö ért.
Ágnes
Korrekt szakember! Az ígéretét, hogy mikor jön betartotta, gyors, szakszerű munkát végzett! Ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen...
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Mosógépszerelő 6 megbízás Háztartási gép szervíz 9 megbízás Vízszerelő 11 megbízás