FOGADOK MUNKÁT
Bárányos János
Bárányos János
9
Megbízás

19 órával ezelőtt volt itt.

Pusztaszabolcs és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 41993

Jószaki

Rólam

Több éves szakmai tudással rendelkezem és mindennemű villanyszerelési munkát válalok.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Kiváló munka,gyorsan jó árért nagy szakértelemmel
Ajánlatkérő
A szakértelme, tapasztalata megvan, de a beigért munkának jelentős részét nem vagy nem a magállapodás szerint végezte el.
Szaki válasza:
Nem tudom ön kicsoda,az én részemről ilyen biztos, hogy nem történt.Mindig egyeztetek az utolsó pillanatig és ha valami nem megfelelő,akkor azonnal korrigálható.Egyébként ha kifogásolja a munkám akkor,miért vette át ha egyáltalán dolgoztam önnek.SZERINTEM EZ CSAK LEJÁRATÁS!!!
Susan
i have trust issues from bad experiences in Hungary with tradespeople,so any new contractor is always a risk. but i needed the work done so took a risk after speaking to the electrician. it would have been nice to have reviews, real ones. but everyone has to start somewhere. i liked that they did the job with confidence, quickly, did not try and add more expenses and fixed the problem ie were competent.
Susan
Nagyon kellemes ember, tudja jol minden szabalyt, hogy kell meg oldani stb, ket fiaval jott, nagyon segitenek, ok is szerelok, segittenek apunak aki beteg lett. Meg csinaltak a munkat ami tobb ember, szerelo nem tudot, ez nagyon fontos volt mert nem tudtam be koltozni az aram problema miatt. Feltem hogy 3 man jonnek de nem erezhettem magam jobb bisztonsagban mint ahogy volt, mar nagyon sok problemam volt oljanakal akik csalnak vagy nem dolgoznak jol. Nagyon jo arat adot nekem, nagyon orulok hogy vege van ennek is. Nagyon helyes csalad, ritkasag, ottet fogom hivni tobb munkaval. Tobbszor hivtam mielott jott, sok turelme volt velem mert mar paranoid vagyok a sok rosz elmenyemtol szakemberrekel itt. Nem irok, beszelek jol magyarul, de remelem meg ertik hogy menyire meg voltam elegedve a szervizel amit kaptam.
Ajánlatkérő
korrekt, gyors
Sanyi
Maximálisan meg voltam elégedve ajánlom mindenkinek😀😀
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 9 megbízás