FOGADOK MUNKÁT
Bán Zsolt e.v.
Bán Zsolt e.v.
13
Megbízás

22 nappal ezelőtt volt itt.

Kocs és 40 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Üdvözlöm! A nevem Bán Zsolt egyéni vállalkozó 2006-tól. Folyamatosan, és sikeresen végzünk minden nemű, szobafestő- mázoló-tapétázó, hőszigetelői, gipszkartonozási munkálatokat, bármilyen alapú és állapotú felületekre. Otthona szobafestő, mázoló, tapétázó, felújítását bízza egy szakképzett csapatra- piacképes áron! Munkánk során takarófóliával vagy papírral védjük a padlót. A tökéletes eredmény érdekében papírszalaggal ragasztjuk le a küszöböket, szegélyléceket, ajtó- és ablakkereteket szakszerű, jó minőségű és gyors kivitelezésre törekszünk. Ha a minket megbíz, hamar elkészülhetnek a pompás színű falak. Ráadásul a különböző színekkel nagyobbá, melegebbé tehetjük a helyiségeket. Manapság az építkezések során egyre többen ismerik fel a gipszkarton előnyét, és szépségét. Tökéletes, gyors és látványos építőanyag. Tökéletes, mert milliméter pontossággal lehet vele dolgozni. Gyors, a kiváló technológiának köszönhetően. Látványos, mert boltívek, polcrendszerek, stukkók, mennyezeti dobozok kialakítására tökéletesen alkalmas. Kivitelezéseink során megrendelőink igényeit valósítjuk meg megfelelő szakmai háttér mellett. Szükség szerint tanácsokkal segítjük.
Mutass többet

Értékeléseim

Csilla
Az ígért időpontra érkezett, pontos és gyors volt. A munka minősége is jó.
Mógor Márta
Festés előtti felmérést végzett, ajánlattétel még nem történt. Kivárom. :D
Sándor
Preciz, pontos ajánlat
Dávid
Eljöttek, felmérték a terepet, igazából csak rajtam múlik mikor kezdődik el a munka. Megbízható szakember, az ő segítségét kérem a továbbiakban is.
Miklós
Megbeszélt időben jön, rugalmasan kezeli a problémákat
Szvitacs József
Minden rendben volt
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Ikreink születnek, kicsit át kell alakítani a házat. Gipszkarton válaszfalakat szabadon áthelyezhetünk, nem kell hozzá engedély, ugye? És gipszkarton válaszfalba beltéren lehet rakni ablakot? Főleg fényáteresztés céljából, különben a leválasztott rész nagyon sötét lesz. Ezeket a "terveket" a gipszkartonos is meg tudja csinálni vagy kelleni fog építész, ablakos? Annyira jó lenne, ha egy mesterrel tudnánk dolgozni! Köszönjük!

Az én válaszom:

„Kedves Zsófia. Igen Gipszkartonos is meg tudja csinálni. Ha csak a fényáteresztés céljábol raknak ablakot akkor ablak helyett lenének más ötleteim. Üdv: Bán Zsolt e.v.”

0

2022. 11. 04.

Téglafal felhúzva, de melyik a jobb: gipszkartonozás vagy vakolás? Melyik az olcsóbb? És mivel babaszoba lesz: melyik az egészségesebb?

Az én válaszom:

„Tisztelt Zoltán! Mind a két megoldás jó.Gipszkaron gyorsabb.A vakolt felületett viszont gyerekszobába nem diszperzios falfestékel festeném ki. Inkáb bio mészel festenék (nem összekeverni a mészfestékel!) ”

0

2022. 10. 27.

Lehúztuk a tapétát a nappaliban, és a kanapé mögött tiszta penész volt a tapéta alatt a fal. Ilyenkor mi a legjobb és leggyorsabb megoldás falpenész ellen? Újra akarunk tapétázni mihamarabb. Előre is köszönöm!

Az én válaszom:

„Kedves Kinga! Festék boltban kapható penész eltávolító spray.Fel kell hordani a penészes felületre majd várni. Ezt követően le kel mosni .A tapéta újbóli felrakását nem tanácsolom mert valószínűleg ott hőhíd keletkezik és lecsapódik a pára. Üdv Zsolt”

0

2022. 10. 24.

Szakmáim

Ács 2 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Kőműves 9 megbízás