FOGADOK MUNKÁT
Bán-Fliesen Ép Kft
Bán-Fliesen Ép Kft
2
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Békéscsaba és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59751

Bán-Fliesen Ép Kft bemutatkozása

Üdvözlöm az oldalamon, Új technológiák mellett törekszünk a minél profibb kivitelezésre, a Megrendelő igényeire szabva. Az üzleti és a lakossági szférában egyaránt, több éves szakmai tapasztalattal várjuk elképzeléseit, amelyeket megvalósíthatunk. Cégünk korrekt gyors megbízható. Precíz munkavégzés. Az elvégzett munkánkért teljes körű garanciát vállalunk Munkafolyamatok / Nettó egységár
Mutass többet

Áraim

��lvédő rakás

2 000 Ft / méter
élvédő, fém fuga, bordűr, burkolatváltó rakása, gércsiszolás élvédő helyett) 2000 Ft/fm ár

fürdőszoba víz szigetelés

4 000 Ft / ㎡
2 réteg+hajlat erősítő szalag elhelyezése 2000 Ft/fm

Lépcső burkolás

8 000 Ft / méter
8500-tól Egyenes

Nyílások feletti áthidalások beépítése

6 000 Ft / darab
Válaszfal áthidaló beépítés mérettől függően 4000-6000 Ft/db-tól Elemmagas áthidaló beépítése 125-150-es méretben 7000 Ft/db-tól Elemmagas áthidaló beépítése 175-200-as méretben 10000 Ft/db-tól Elemmagas áthidaló beépítése 225-250-es méretben 12500 Ft/db-tól Elemmagas áthidaló beépítése 275-300-as méretben 15000 Ft/db-tól Elemmagas áthidaló beépítése 300-350-es méretben 17500 Ft/db-tól

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

A külső homlokzat festést kőműves csinálja vagy szobafestő? Mi a jobb, ha most még ősszel nekiállunk vagy ha tavaszra halasztjuk? Most vettünk házat, vakolt külső falról lenne szó...nem tudom, mi károsít jobban a télen: a csupasz vakolt fal, vagy ha most festetünk, és esetleg rossz idő van már hozzá. Köszönöm!

Az én válaszom:

„Tisztelt Zoltán Ez egy kegyes November ,de rengeteg párával ezáltal lelassul a kötési idő és ha még homlokzati javítás is történik még hosszabb a kötési idő hajlamos lesz a a foltosodásra nem tudom kültéri glett lesz e? ,akkor a munka folyamat is el húzódik és ki van téve ez a munka a fagy sérülésnek. Ezt a munkát szakma szerint Iskolát végzett Festő végzi és a legalkalmasabb idő a Tavasz! Remélem segíthetem . Üdvözlettel : Bánfi László cégvezető ”

1

2022. 11. 03.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Tisztelt Horváth Barnabás, Régi paraszt ház Gipszkarton csak akkor ajánlott ,ha a falak alá van falazva bitumenes nehéz lemez vízszigeteléssel aljzat szigeteléssel össze sütve ,valamint mögötte rabichálós teljes grúzólassal, mert enélkül a földben meg telepszik a rovarok ,gombák,penész karton elázása szétesése történik . Ajánlott a vakolás természetesen rabichálóval, ha vizesedés található vagy salétrom ,akkor fal alsó részének meghatározott magasságig falszárító vakolat képzése és természetesen vele járó klíma légáteresztő glett valamint a nem diszperziós festékek használata. Üdvözlettel :Bánfi László cégvezető Bán-Fliesen Ép Kft ”

1

2022. 11. 02.

Hogy kell értelmezni a négyzetméter árakat ajtó és ablak esetében? Egyszerűen nem értem. Az ablak keretének a négyzetméterét nézem? Vagy az ablak teljes felületének négyzetméterét? Üveges ajtó mázolás esetén az üveget kivonjuk? Hogy kalkuláljak? És duplázni kell, mert két oldal? Vagy a vastagság is számít? Segítsen valaki! Köszönöm!

Az én válaszom:

„Tisztelt Kovács Kinga, A nyílászárókat ajtót, ablakot telibe számoljuk a tokra is külön számoljuk a m2 a munkadíjnál. Miért? Az üvegesnél le kell óvni,védeni az üveg részét valamint a mázolási munkálat nem rövidebb mintha telibe mázolnánk, mert figyelni kell az átmeneti mázolásnál fa és üveg között. Az anyag természetesebb kevesebb kell mintha telibe mázolnánk,de függ a nyílászáró üveg %-tól .Remélem segíthetem Bánfi László cégvezető Bán-Fliesen Ép Kft ”

1

2022. 11. 02.

Szakmáim

Takarítás 1 megbízás Burkoló 1 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Kőműves 0 megbízás