FOGADOK MUNKÁT
Balla Blanka Anna
Balla Blanka Anna
1
Megbízás

16 nappal ezelőtt volt itt.

Kazincbarcika és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 10561

Balla Blanka Anna

Ha segítség kell esküvőd megszervezésében, elakadtál, nem tudod hogyan tovább, esetleg másra bíznád a szervezéssel járó stresszt, akkor keress fel bátran! A Debreceni Egyetem közösségszervezés szakos hallgatója vagyok. Kb. 7 éve szervezek fesztivált és különböző programokat egy céggel, ez indított el a rendezvények világába vezető úton. 2019-ben szereztem meg esküvőszervezői képesítésemet és szeretnék a pároknak segíteni, hogy a lehető legkevesebb stresszel jussanak el a boldogító igenig és kiélvezhessék nagy napjuk minden pillanatát. Amennyiben úgy gondolod kell egy szakember, hogy sikeresen szervezd meg esküvődet, én szívesen segítek, hogy minden az elképzeléseid szerint menjen. Természetesen vállalok teljes esküvőszervezést; de amennyiben csupán egy kis útmutatásra van szükséged, úgy óradíjas tanácsadás keretében is tudunk konzultálni előre egyeztetett időpontban online; vagy személyesen a hét bizonyos napjain Debrecenben, Miskolcon, illetve Kazincbarcikán. Keress bizalommal! :)
Mutass többet

Áraim

Tanácsadás

10 000 Ft / óra
Az óradíjas tanácsadást azoknak a pároknak ajánlom, akik maguknak szeretnék megszervezni esküvőjüket, de elakadtak, segítségre van szükségek a kezdéshez/ folytatáshoz/ befejezéshez. Válasszátok tehát a tanácsadást, amennyiben: - Szeretnétek, hogy átnézzem a szolgáltatókkal kötendő szerződéseket - Szeretnétek, hogy szolgáltatókat ajánljak - Szeretnétek, hogy forgatókönyvet készítsek a nagy napra - Bármilyen egyéb kérdésetek van, bizonytalanok vagytok.

Teljeskörű szervezés

250 000 Ft / darab
Teljeskörű esküvőszervezés azoknak a pároknak, akik szakember segítségével szeretnének eljutni a nagy napig, így csökkentve a stresszt és a szervezéssel töltött órákat. Fontos: az esküvőszervezés díja mellett megjelenik még az adott esetben felmerülő útiköltség is, 200 Ft/km áron.

A nagy nap lebonyolítása

100 000 Ft / darab
Azoknak a pároknak ajánlom, akik teljes mértékben saját maguk szervezik az esküvőjüket, de szeretnék, ha az esküvőjük napján minden biztos kezekben lenne. Ebben az esetben az esküvő előtt találkozok a szolgáltatókkal, átnézem a szerződéseket, forgatókönyvet készítek és lebonyolítom az esküvőt.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Esküvőszervező 1 megbízás