FOGADOK MUNKÁT
Balázs Béla
Balázs Béla
0
Megbízás

6 hónappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Balázs Béla

Üdvözlöm. Cégem nemzetközi vendéglátóipari tapasztalataim után alapítottam. Szakmai múltam, a Catering világától az exluzív alacartos, szállodai, köz étkeztetésen át a büfékig terjed. A rendezvények világa magával ragadó változatos és mozgalmas de egyben színvonalas bonyolítása számunkra az élet. A vendégeim az elmúlt közel 30 év alatt elégedetten távoztak tőlük ezért is döntöttem úgy saját vállalkozásba kezdek. Elsődlegesen az ételek készítését választottam, a rendelkezésre álló szakmáját szerető és tudó kollégáink kiegészítik a csapat minden feladatra kész stábját így cseppet sem gondolkozunk a megoldáson hiszen minden adott a sikeres lebonyolításhoz. Hívjon bizalommal, ha komplett megoldást szeretne egy kézben. Üdvözlettel a sikeres együttműködést várva.
Mutass többet

Áraim

Konyhai munka szervezése, főzés, árú rendelés öszeirása, higiéniai feladatok elvégzése, tálalás,

4 375 Ft / óra
Komplett konyhai feladatok ellátása, étlap vagy menük elkészítése, komplett rendszer felállatási tervezéstől a kivitelezésig és a napi üzemeltetésig, az igények ismeretében, receptúrák készítése, gyártmánylapok.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Rendezvényszervező 0 megbízás Szakács 0 megbízás Dekoráció 0 megbízás Testőr, vagyonőr 0 megbízás Esküvőszervező 0 megbízás