FOGADOK MUNKÁT
Baktai Anikó és Turi Ferenc
Baktai Anikó és Turi Ferenc
45
Megbízás

54 perccel ezelőtt volt itt.

Szolnok és 1000 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 82999

Minősített jószaki

Rólam

Üdvözlünk mindenkit! Baktai Anikó és Turi Ferenc irányításával, több éves tapasztalt csapattal dolgozunk. Építő munkákkal foglalkozunk, teljes körű kivitelezéssel. Ács, Tetőfedő-Bádogos, Kúpcserép kenés, Lécezés, Fóliázás, Új tetők készítése és Kijavítása, Beázás elhárítás. Kőműves munkák A-Z- ig. Homlokzat és Padlás Szigetelés. Festés, mázolás beltéren és kültéren. Hívjanak bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Hajni
Nem volt olcsó, de a vállalt munkát a megbeszélt időpontban és áron becsülettel gyorsan elvégezték. Amit megígér, azt teljesíti.
Évi
Mindent átnéz, ha valamit még tapasztal azt jelzi!Megkezdi a megbeszélt időpontban a munkát , ha az időjárás nem kedvez nyilván nem!Korrekt
Szaki válasza:
Köszöm szèpen az èrtèkelèst.
Csaba Bajdor
Korrekt, megbízható szakember. Javaslom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
A munka elvégzése teljesen rendben volt , elérhető , és fel is hívott amikor változás történt.( ritka a mai világban ) A munkakörnyezetre kicsit jobban figyelhetnének ( levédeni a felületeket …)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Füry Nándor
Minden a feladattal kapcsolatos mozzanat rendben történt. A megbeszélt időben kezdtek, és az a tervezett időben készre hozták a tető szigetelést, kijavítva az 5 évvel e témában elkövetett hibákat, melyet egy másik vállalkozó pancser módon végzett.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Zoli
Erősségei: mindig elérhető, a kollégái tisztelettudóak és a fa munkákban jártasak. Fejlesztendő területek: dokumentálás és ár/érték arány, amit többen is írtak, hogy drága, de ha a munkája tartós lesz akkor nem az. Ha a tetőnkhöz és födémünkhöz 20 évig nem kell hozzányúlni, akkor megérte.
Szaki válasza:
Köszónöm az értékelést.
Katalin
Megbízható szakember. A megbeszélt időpontban érkezett. Szerződést kötöttünk, amelyben 5 év garanciát vállalt a munkájára. Az előzetesen megállapodott árat fizettem. Pontosan és gyorsan elvégezte a munkát.Ha később szükség lesz rá, akkor is nagy valószínűséggel őt választom
Szaki válasza:
Köszönjük szépen. Bármikor állunk rendelkezésére.
Zsonaj
Azt kaptam, amit ígért. A munkavégzés napjain pontosan megjelentek, elmagyarázták mit miért tesznek. Apróbb problémákat a vállalás keretein belül önállóan megoldották.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
Gyors, megbízható, szavatartó, nagyon szépen dolgozik.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Fazekas Gabriella
Jó szervező, alkalmazkodik a munka közben kialakuló nehézségekhez is, összetartó, jó csapatot irányít.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen értékelését.
asddfsd adasd
Időben érkezett, szép, igényes munkát adott le. Garanciát vállal a munkájára. Minden rendben volt vele és a gárdájával
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Padar Istvan
Minden reggel időben érkeztek, gyorsan és precízen dolgoztak, a felújítás során az előzetesen nem ismert hibákat gondokat remekül megoldották,orvosolták! Csak ajánlani tudom őket! Nincs mellébeszélés és másdolgokra való rábeszélés minden a megbeszéltek alapján történt! Mégegyszer köszönöm!
Szaki válasza:
Szivesen. Keres máskor is. Állok rendelkezésedre.
Marcsi
Eolvastam a korábbi véleményeket is, és tény, hogy nem olcsó. DE: akkor jöttek, amikor ígérték, nem 2-3 órával később estek be. Érdekes módon reggel 7re odaértek vidékrők is, estig csinálták, amíg láttak. (Volt helybéli szaki is naálam, 7re ígérték, 9 körül jöttek, 15..kor már leléptek).Ha alapanyagot kértem pluszban, akkor átvették, és megnézték, mit vesznek át, ha nem volt jó, szóltak, és nekem elég volt telefonálnom, ők pedig közben már intézték is. Nem mászkáltak össze-vissza a házban és a kertben (van kamera, tehát láttam), jöttek, reggeliztek, és aztán dolgoztak. Nem kellett egész nap ott strázsálnom, és könyörgnöm, mint az előző szakiknál, hogy jajj, de haladjunk már, nem kellett ajnározni őket, hogy jajj, de ügyesek vagytok, mert 2 métert előre haladtatok, nem az volt, hogy jajj, de ugye otthon tetszik lenni, amíg mi ott vagyunk (volt ilyen is, majdnem megkérdeztem, hogy én minek is kellek oda?). Ha valami probléma időközben felmerült, szóltak,megnéztük, átbeszéltük, és NEM NÉZTEK HÜLYÉNEK, elmagyarázták, mi a gond, és hogy az miért is gond, több alternatívát kaptam, hogy mi lehet a meoldás árral együtt.ÖSSZESÍTVE:IDŐBEN JÖTTEK,CSINÁLTÁK,HALADTAK,AZ ÍGÉRTEKNEK MEGFELELŐ IDŐBEN KÉSZEN VOLTAK,AZ ÁR NEM VÁLTOZOTT MENET KÖZBEN, ÉS NEM NÉZTEK HÜLYÉNEK. Sajnálom, de van még 1 tetőm, és biztos, hogy őket fogom hívni, úgyhogy nem szabadulnak tőlem... :)
Szaki válasza:
Nagyon Szépen Köszönjük. Várom a következő megrendelést :) :)
Ica
A megbeszélt időpontban pontosan megjelentek. A munkát szakszerüen, igényesen elvégezték. Még van tenni való, bizom benne hogy még találkozunk. KÖSZÖNÖM!
Szaki válasza:
Remélem én is hogy találkozunk. Köszönöm a bizalmat.
Duduska
A szakember csapat, megegyezésünk után, már másnap elkezdtek dolgozni. (Vasárnap) A feladatot, rendkívül gyorsan és precízen elvégezték. Az egyébb felmerült hibákról tájékoztattak. Jelenleg csak javításra jutott keret. Késöbbiekben is számítok munkájukra. Bátran merem ajánlani későbbi kuncsaftoknak.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük. Mi is megvoltunk elégedve a megrendelővel. Bármikor szívesen menni fogok önökhöz. Tisztelettel
János
Rendkívül gyors volt a munkavégzés! Köszönöm szépen!
Gyula
Korrekt,tisztességes munkavégzés,gyorsan reagál,alkalmazkodik a problémák megoldásában.Kapcsolat tartása és pontossága dicséretes,emberei szépen dolgoznak,kulturáltak.Egy újabb feladatra biztos hogy Őket fogom választani.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük. Köszönöm hogy minket választott. Bármikor rendelkezésére állok.
Józsi
Nem volt megelégedve
Szaki válasza:
Mivel nem volt megelègedbe hagy kèrdezem már meg?
Ágnes
Korrekt, hozzáértő felmérés után a munkát a megbeszélés és az ajánlat szerint időben elvégezték munkatársaival együtt.
Péter
Gyorsan végeztek, sokba kerültek
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Tetőfedő 22 megbízás Ács 21 megbízás Kőműves 2 megbízás Bádogos 0 megbízás