FOGADOK MUNKÁT
Árpád Háza Hungary Kft.
Árpád Háza Hungary Kft.
0
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Keszthely és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59558

Rólam

Bartha Árpád vagyok, várom megtisztelő megkeresésüket!
Mutass többet

Válaszaim

Falon kívüli villanyszerelésnek vannak ellenérvei? Panellakás, gyerekszoba. Ezek a műanyag sínek a nappaliban úgy leestek, mint a sicc, a ragasztó nem tart rendesen. Mennyivel teszi biztonságosabbá a szerelvényeket ez a műanyag sín, mint ha csak a kábelek lennének a szobában? A nagyobbik gyerek már négykézlábazik és mindent megrág, kicsit ódzkodom a külső sínektől. Mi lehet a megoldás?

Az én válaszom:

„Szép napot. Igazság szerint a panel lakásban vannak a falakban csatornák, amelyeket újra kéne fűzni ! Ez az első megoldás. A másik megoldás ami már létező, hogy a meglévő műanyag sínek el válnak a falról a ragasztás nem tart !? Ennek van egy másik megoldása is ! Nem csak ragasztani lehet, hanem minden 40 cm van egy lyuk a műanyag sín ragasztos felén amelyet fel lehet rögzíteni a falra. Amúgy a csupasz kábelek NAGYON veszélyes mindenki számára és nem csak a gyerekek részére !!!! Van a harmadik lehetőség, hogy a meglévő kábeleket amelyek a falon kívüli vezetékben vannak elvezetve, azokat befűzni Berman műanyag csőben és tiplis kapcsal a falhoz rögzíthető. Én az újra fűzés mellett választást javaslom a régi rendszerben.”

2

2022. 11. 15.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Kőműves 0 megbízás Vízszerelő 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Villanyszerelő 0 megbízás