FOGADOK MUNKÁT
Aranyi László
Aranyi László
1
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Soltvadkert és 95 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Tapasztalt, lelkiismeretes szakember vagyok, 2 évet dolgoztam itthon és 5 évet külföldön és most egy komoly szakmai fejlődés után ismét itthon folytattom munkásságom. Az áraim a valóságot fedik, minden munkára minimum 5 év garanciát vállalunk írásban. Az áraink anyag árat nem tartalmaznak. Mivel Generálkivitelezéssel is foglalkozunk kérem keressen bizalommal mert lehet, hogy tudunk megoldást.
Mutass többet

Áraim

Gipszkarton fal

6 000 Ft / ㎡
Szigetelés, párazárás, vázszerkezet megépítése, kartonozás, Q3-as glettelés, csiszolás festésre vagy csempézésre. A falak árai eltérőek lehetnek négyzetméterre ez függ a tűzvédelmi besorolástól is pl.: F0, F1, F2 vagy inpegrált stb. Megrendelés előtt mindenkép kell személyes talállkozó és felmérés

Gipszkarton állmennyezet készitése

5 000 Ft / ㎡
Szigetelés, pára zárás, tartószerkezet megépítése, kartonotás, Q3-as glettelés, csiszolás festésre. Megrendelés előtt mindenkép kell személyes talállkozó és felmérés.

Térkövezés

6 000 Ft / ㎡
Füldmunka (alap), zuzalékal vagy betonnal való alapozás, Szegély lerakás, Térkő ágy, térkövezés, besöprés.

Hagyományos parketta rakása

3 000 Ft / ㎡
Víz-pára szigetelés, filc lerakás. parketa lerakása és szegélyezése

Dryvit,

8 500 Ft / ㎡
Falak előkészítése, alapréteg fehordása, nikacel felrakása, dűbelezés hálózás, felső réteg felhordása, lábazat színezés, színezés.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nem dolgozik szépen, de amit megcsinál, az funkcionálisan jó, esztétikailag gyenge. Mindent megtett, hogy kijavítsa, de nem lett túl szép a végeredmény.
Szaki válasza:
A véleménnyel nincs probléma. Sajnos új csapat dolgozott és nem végeztek a megrendel számára megfelelő munkát, azóta ez a csapat már nem dolgozik a cégnél. Illetve nem a hirdetett munkát csinálták meg a megrendelő számára, hanem egy teljesen más jellegűt.
Károly
Érthozá
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Látványtervező 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Belsőépítész 0 megbízás