FOGADOK MUNKÁT
Alfa-System Bt. - Lénárd László
Alfa-System Bt. - Lénárd László
161
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIII. kerület és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 61106

Minősített jószaki

Rólam

Kedves érdeklődő kérem, mielőtt felhív, vagy üzenetet ír olvassa végig az adatlapomat, hogy tájékozódjon milyen területeken tudok segíteni. Köszönöm. 2004 óta foglalkozom hivatásszerűen számítástechnikával. Jelenleg Bp. 13. kerületben van a szervizem. - Laptopgyorsítás SSD beépítéssel, Otthoni Wifi hálózat kialakítása roomingolós iMesh wifivel családiházaknál. - Vírusírtás Minősített ESET software (Nod32) viszontelaó partner vagyok. Eset Internet Security 1-3 év és 1- 5 licenc Eset Business termékek 1-3 év és 5 licnc felett - Kisebb rendszergazdai feladatokat vállalok. Kisebb cégeknél VPN szerver (Windows Server) és távelérés kialakítása. Home office költöztetés. - illetve PC és notebook szerelést, javítást szoftver és hardveresen is. !!! Kivéve külső és belső fizikai sérülések notebookok esetén. (Pl áramellátási gond, vagy repedések törések az aljzatokon, monitoron)!!! - Windows újratelepítés adatmentéssel, ajánlattétel hardveres fejlesztésre. - Házhoz megyek, ha kell. (kiszállási díj helyszín függő). Hozom-viszem a cuccot, de ha van rá mód, inkább táveléréssel oldom meg a problémát. (Anydesk) - Egyedi új PC-k összeszerelését is vállalom számlával, garanciával, házhoz szállítással és üzembe helyezéssel, segítségnyújtással. - Valamint remek használt PC-t és notebookot is tudok szerezni 1 év garanciával. Használt üzleti/workstation notebook/PC/server beszerzése és szoftveres beüzemeléssel. (Dell Latitude és Precision/HP EliteBook/Lenovo ThinkPad sorozatok) kortól/generációtól és felszereltségtől függően 80e-150e +ÁFA között A és B minőségi kategóriák - Többed magammal pedig számítógépes hálózatok tervezését és kivitelezését vállaljuk. Otthoni és kis irodai hálózatot is Router és Wi-Fi beüzemeléssel. InterPC-Networking Kft. (hálózat) ill. Alfa-System Bt. (PC és szoftver) Értékelés írása az alábbi linken:
Mutass többet

Áraim

Kiszállási díj aglomeráció

3 500 Ft / alkalom
Parkolási díj nélkül

Windows telepítés programokkal egyszerűbb adatmentéssel

15 000 Ft / darab
A szokásos szoftveres környezet - ha ezt a file-t olvasod, akkor az, ami jelenleg a gépeden van - egyébként az alábbi programok: - Windows 10/11 Pro HUN 64 Bit mindíg a legújabb kiadás teljesen felfrissítve - Microsoft Office 2019/2021 Professional Plus HUN/ENG 32/64 bit ";D" - Adobe Acrobat DC 2019/2022 ";D" - Eset Internet Security tűzfalas vírusírtó 30 napos próba/vagy licencelt ha vettél. 1-2-3 év - TotalCommander - VLC 64bit MediaPlayer, MPC-HC 64bit MediaPlayer, Winamp zenelejátszó - WinRar 64bit hun - TeamViewer, Anydesk távelérő programok - Google Chrome - És amit még szeretne az ügyfél felteszem.

Windows telepítés programok nélkül

10 000 Ft / darab
Windows 10/11 telepítés driverekkel se office se vírus írtó se semmi.

Windows telepítés programokkal és komplikáltabb adatmentésel

20 000 Ft / darab
Az előző pont + adatmentés: a megbeszélt adatok kimentése, egyébként az alábbiak lehetségesek - böngészőbe mentett jelszavak kimentése excel fileba (elfelejtett gmail és facebook jelszó kitalálásával nem foglalkozok) - böngésző könyvjelzők mentése html fileba és visszaimportálása - Adatállományok visszamásolása (dokumentumok, kép, zene, film) - Ügyviteli rendszerek adatbázis mentése és visszaimportálása egyeztetve a szoftver gyártójával (számlázó, könyvelő programok stb..) - levelező programok migrálása (Outlook, Mozilla Thunderbird)

Szoftveres karbantartás

5 000 Ft / alkalom
- BIOS/UEFI frissítés - rendszerkarbantartó szoftver futtatása - ssd firmware frissítése - Windows update - egyéb programok frissítése - vírusírtó futtatása

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Benkő Jenő
Korrekt, segítőkész és profi!
Szálku Gyula
Tapasztalt. Jó szaki. Itt a helye.
Mária
Nagyon jó, megbízható szakember.
Csillag
nagy tudásu, nagyon kedves, azonnali, vagy rövid időn belüli segitséget ad, minden kérdésre kimeritő és türelmes választ ad.Nagyon, nagyon ajánlom mindenkinek!
Törölt felhasználó
Kiváló
Kinga
alapos, tapasztalt, megrendelő igényeihez szabott javaslatokat ad
Erikecske
Laptop hiba, de már megjavult.
Béla
Magasan képzett, komoly szakember, ugyanakkor roppant közvetlen, kellemes, barátságos személyiség. Gyenge oldalait nem ismerem (nem élünk együtt).
József Moré
Kiváló , nagy tudású szakember, előzékeny, lelkiismeretesen végzi munkáját, megbízhatósága miatt mindenkinek ajánlani tudom !
Varga Zsuzsanna
Nagyon elégedett vagyok. Belassult laptopot vittem hozzá, ami azóta gombnyomásra indul, és azonnal betölti a legnagyobb programokat is. Külön értékeltem, hogy mindig elmagyarázta, mit hogyan fog csinálni, milyen verziók vannak, és így tudtam választani az opciók között. Megbízható, alapos szakember.
Gábor Stréli
Gyors, precíz, mindent elmagyaráz, és ami a fő mindent kiválóan megold. A gépemet újjá varázsolta. Egyik nap elvittem hozzá, másnap már mehettem is érte. A gép olyan lett, mintha egy újat vettem volna. Ezentúl biztos, hogy csakis hozzá megyek, ha valamilyen problémám adódik.
Molnar Henrik
Lelkiismeretes kiváló szakember aki valóban segít ha ha szükséges.
Jánoska Andrea
A karácsonyi időszak legzűrösebb napjaiban hívtuk segítségül Lacit. Ő jött, és pontosan, gyorsan, felkészülten teljesített. Szakszerű, korrekt munka, kedves személyiség! Mentsétek el a telefonszámát :)
Judit
Köszönöm a gyors segítséget.
Ajánlatkérő
Kiválló szakember! Írtam neki, még aznap felhívott, megbeszéltük hogyan orvosoljuk a problémámat, két nap múlva ki is jött és megoldotta. Maximálisan azon van, hogy minél gyorsabban, egyszerübben, lehetőleg a legkisebb anyagi ráfordítással orvosolja a hibát( azaz nem vetet meg veled minden olyan dolgot, amire nincs is szükséged). Normális áron dolgozik és érti a dolgát. Kifejezetten ajánlom mindenkinek!!! Götz Gábor Szigethalom
Mona
Nagyon elégedett voltam.
Szántó Zsuzsanna
Nagyon köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok. Segítőkész, korrekt és hozzáértő. Imádjuk a régi-új gépünket. :-) Hívtam és még aznap este tudott fogadni, kérésemre még akkor kimentette az adataimat, nehogy adatvesztés történjen. Majd pár nap alatt újravarázsolta a gépemet, ami jobb mint újkorában. Mindenről részletesen tájékoztatott. Ár érték arány is kiváló. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is köszönöm neki a gyors és szakszerű segítséget. Örülök, hogy rá találtam.
Ajánlatkérő
Teljesen elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok vele.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Kertész Ernő
Nagyon elégedett vagyok.
Ágnes
Nagyon elégedett voltam.
Szél Sándor
Nagyon meg voltam elégedve.
Szika Lenke
Korrekt, gyors, már aznap jelentkezett ahogy kértem az ajánlatot, és azonnal rendelkezésre állt. Nagyon megvagyok elégedve, csak ajánlani tudom másnak is! Ha problémám lesz őt fogom keresni!!!!
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam.
Péter
Nagyon elégedett voltam.
Maklári György
Elégedett voltam a munkájával.
Herczeg Attila
Meg voltam elégedve a munkájával!
Ajánlatkérő
Köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Teljesen elégedett vagyok a szakember munkájával.
Ványai Gábor
Nagyon elégedett vagyok, maximálisan segítőkész, pontos, gyors,és kompromisszumkész szakember, akár 6*-ot is megérdemel!
Béla
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm a segítséget
Zúgó Józsefné
Nagyon lelkiismeretes, pontos, megbízható szakember, és emberileg is kiváló.
Farkas Piroska
Maximálisan elégedettek voltunk és a továbbiakban is fogjuk keresni!
Győri Gábor
Nagyon meg vagyok elégedve.
Orbán Gabriella
Meg voltunk elégedve a munkájával.
Pénzes Márk
Nagyon meg vagyok elégedve.
VArga Dezső
Mindennel elégedett vagyok. Gyors, precíz szakember, Köszönöm szépen
Balogh Tamás
Minden rendben ment, köszönöm szépen.
Nagy Alexadra
Minden rendben ment. Köszönöm szépen a segítséget.
Sándor Tamás
Nagyon korrekt, segítőkész szakember. Köszönöm a segítséget.
Révész Veronika
Abszolút elégedett vagyok, kedves, segítőkész, gyors szakember, csak jókat tudok róla mondani.
Gábor
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm
Oláh Attila
Nagyon meg voltam elégedve.
Baranyai Tünde
Nagyon gyors volt, abszolút elégedett vagyok a szakember munkájával!
Pálmai Tamás
Elégedett vagyok a szakember munkájával!
Kinter Mariann
Maximálisan elégedett vagyok. Segítőkész, rugalmas, hozzáértő szakember. Köszönöm szépen a segítségét. Ajánlom mindenkinek.
Koncz Veronika
Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Aug. 20-án ünnepnap kijött elvitte az asztali PC-t és pár nap múlva visszahozta. Remek szakember. Kár, hogy nem ő a fűtés és gázszerelőm:) Csak ajánlani tudom . 10 csillag.
Kamatscho
Meg voltam nagyon elégedve.
Physiovit Rehab Akadémia Kft.
Kiváló szakember, nagyon nagy tudású. Nagyon sokat magyaráz , ami nagyon ritka. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Puskás Judit
Más kezébe nem adnám a gépeimet :)
Pintér Tamás
Pikk-pakk megoldotta a problémát. Nagyon jó a véleményem a szakember munkájáról.
Merva Ottó
Egyszerűen profi.
Kovács László
Maximálisan meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, köszönöm a segítséget.
Boda Erika
Gyors volt a szakember, teljes mértékben elégedett vagyok.
Gyöngyi
2 napig még frissített a gép, most már rendben van.
Takács Tibor
Minden rendben volt. Meg voltam elégedve.
Együd Józsefné
Kedves, rendes, jó áron dolgozó szakember, ritka az ilyen, nagyon elégedett vagyok vele, akár 10 csillagot is kaphatna!
Elek János
Teljesen meg vagyok elégedve a szakember munkájával.
Váradi Ferenc
Minden rendben ment, gyors, precíz szakember.
Ajánlatkérő
Az ajánlatkérésre hamar jelentkezett és gyorsan megkereste a probléma forrását és kijavította. Megbízható és jó szakember.
Emma Vizi
Nagyon megbízható, pontos, jó szakember. Kedves, udvarias és türelmes! Nagyon örülök, hogy rábukkantam a neten. A távsegítség különösen tetszik! Elégedett vagyok a munkájával! *5-re értékelem. Vizi Emma
Ajánlatkérő
Szakmailag és emberileg egyaránt, csak a legjobbakat tudom mondani róla, árai kedvezőek.
Ajánlatkérő
Az internettel, számítógéppel most ismerkedő, középkorú barátaimnak segített a gépek beüzemelésében, telepítésében, nagy szakmai hozzáértéssel. Rendkívül megbízható, pontos és alapos, végtelenül türelmes! Jó szívvel ajánljuk mindenkinek! :)
Diverse Niky
Nagyon aranyos, megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkezik, megbízható és nem is kér érte sokat :)
Bagi Erzsébet
Ajánlatkérés után gyorsan jelentkezett és másnap már el is végezte a munkát. Új nyomtatóm üzembe helyezését kértem. Nagy szakértelemmel végezte a munkát. Jól felkészült, megbízható, kiváló szakember.
Ajánlatkérő
olyan problémával fordultam hozzá, aminél már minden szokványos megközelítés csődöt mondott. az első sejtése beigazolódott, de nem elégedett meg vele, amíg minden más okot ki nem zárt (teszteléssel, diagnosztikával). alapos, precíz, rugalmas szaki, legközelebb is őt fogom hívni.
István Sallay
Rövid határidővel kreatív hozzáállással oldotta meg a feladatot. Probléma esetén rövid kérdésekkel vezet rá a megoldásra, és ad rá gyors javaslatokat. Számíthatsz rá, árban is különböző megoldásokkal!
Nagy Etelka Hajnalka
Kiváló szakember, gyors, pontos, megbízható ,jól felkészült és becsületes. Mindenkinek tudom ajánlani
Ajánlatkérő
Kiváló szakember,ajánlom mindenkinek.
Kiss Klára
Nagyon gyors és nagyon nagy szakértelemmel rendelkezik. Segítőkész, jóindulatú, és távfelügyeletet biztosít. Azonnal segít, ha bajban vagy.
Ajánlatkérő
Profi, tisztességes és nemcsak megszereli a gépet, hanem készséggel el is magyaráz mindent.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, érti a szakmáját. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve! Köszönjük!
Borbíróné Horvai Tünde
Precíz, pontos, gyors, érti a szakmáját, elmagyarázza a dolgokat.
Dániel Ferge
Gyors és korekt -szakember
Jó Szaki
Kőszegi József ezt mondta róla: "Munkáját tökéletesen elvégezte."
Aranyoss Éva
Nagyon elégedett vagyok az új gépemmel. Nem csak hiper-szuper gyors (a programok úgy nyílnak ki, hogy szinte beugranak a képbe.. :-))hanem, ami nekem nagyon fontos minden anyagom át lett víve szépen a jelszavak, dokumentumok stb. szóval új is a gépem, de a régit is visszakaptam. Azt is nagyon értékelem , hogy könnyen elérhető, visszahív, ha nem érem el. Azt hiszem, enélkül a legjobb szaki sem felene meg nekem.
Csonka Szabolcs
Ajánlatkérés után szinte azonnal jelentkezett telefonon. Még aznapra tudott időpontot is biztosítani az esti órákban. Pontosan meg is érkezett. Nagyon rugalmas, megbízható szakember. Teljesen találó a következő korábbi megfogalmazás: Mindig a felhasználó számára legoptimálisabb megoldás(okat)t ajánlja. Nagyon korrekt, bátran ajánlom.
Tóth Bernadett
Végre találtam egy pesti szakembert, aki ráadásul megbízható, és gyorsan a rendelkezésemre is állt.
Mohácsiné Becző Kriszta
Mohácsiné Becző Krisztina Precíz, gyors, megbízható! Biztos, hogy őt hívom ha szükséges! :)
Merényi Éva Mária
Merényi Éva Mária Nekem már legalább 5 éve dolgozik, megbízható, becsületes és mindig számíthattam rá.
Orbán János
Laci egy megbízható, korrekt és nagyfokú szakmai tapasztalattal bíró számítógépes szakember.
Keszthelyi Kornél
Tényleg jó szakember!
Rokk József [Roki]
Jól felkészült, nagyon kreatív,ritka szakember! Aki vele dolgoztat, nem azt látja,hogy újra van húzva a gépe, de tök ismeretlen,mintha idegen gép lenne, hanem vissza kapja a múltját is. Valaki végre bebizonyította, hogy ezt így is lehet.
Varga Dávid
Megbízható, hozzáértő. Az egyik gépemet Ő rakta össze, annyira jól, hogy azóta se kellett hívnom cserére vagy javításra pedig nyúzom-zúzom a vasat.
Lénárd László
Kicsit visszafogott a bemutatkozása, mert nagyobb rendszergazdai feladatok elvégzésére is alkalmasnak tartom. Kitartó a problémák felkutatásában és a megoldások keresésében. Mindig a felhasználó számára legoptimálisabb megoldás(okat)t ajánlja. Abszolút megbízható!!! Hibája, hogy néha túl vállalja magát munkával és akkor bizony kifuthat az időből.
Szabó Éva [Évuska]
Bármit képes megjavítani. Ismerek olyat aki leírja a gépeket, hogy inkább vegyél újat.. ő megszereli!!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Rendszergazda, informatikus 81 megbízás Számítógép szervíz 43 megbízás Laptop szervíz 37 megbízás