Villanyszerelő állás? 3 ok, hogy miért ne!

Főoldal » Uncategorized
Értékelés:
5
(5)

Villanyszerelő állás elfogadásán gondolkodsz? Nem vagy egyedül. Miért nem leszel inkább szabadúszó vállalkozó? A villanyszerelő állás nyújtotta biztonság teljesen érthetően mindenki számára vonzó, de átgondoltad már minden előnyét és hátrányát?

1. Nem tudsz többet keresni!

A villanyszerelő állás lehet, hogy megadja a biztonságérzetet, de a fizetésed sosem lesz olyan rugalmas, mintha szabadon vállalnál munkákat. Egy szabadúszó villanyszerelő (JóSzaki-s felmérés alapján) a nettó 400 000 forintot is megkeresi. Nincs munkahely, ahol ennyit lehetne ma villanyszerelő állásban azonnal keresni.

2. Nem te osztod be az idődet!

Találd meg a legjobb szakembert a feladatra!

Kattints a gombra, és keress szakit elérhető közelségben, belátható határidővel! Böngéssz a szakemberek között vagy írd le a feladatot és indíts ajánlatkérést pár perc alatt.

A villanyszerelő állás lehet, hogy 8 órás, de mi van ha nem? Mi van, ha sokat kell túlórázni? És a fizetés követi a beletett energiát? A szabad vállalkozásban az a legjobb, hogy az embernek nincsen főnöke. Annyi szabija van, amennyit csak szeretne, és a fizetése soha sem mástól függ.

  • Most több pénz kellene, mert kell a gyereknek egy új számítógép? Akkor vállalhatsz több munkát.
  • Nyáron 2 hónapig akarsz pihenni? Megteheted. Nem vállalsz munkát és 60 nap múlva ugyanott folytatod, ahol abbahagytad. Nem veszíted el az állásod, mert itt te szervezed az életed.

3. Nem te gazdagodsz!

Örök igazság, hogy alkalmazottként nem lehet sokkal jobban keresni, mint az átlag. Igaz ez a villanyszerelő állás esetében is. Ne állj meg itt, sokkal többet el tudsz érni az életben. Neked is jár, hogy évekkel hamarabb “nyugdíjba menj”.

Mást gazdagítva a munkáddal, ezt nehezebben tudod csak elérni.

A vállalkozói létben a legijesztőbb a bizonytalanság. Ám ha a Jószaki csapatába tartozol, tapasztalhatod, hogy folyamatosan fel tudjuk tölteni a naptáradat munkákkal. Hogy mekkora térségben, mennyi és milyen típusú munkát vállalsz, azt te határozod meg.

Nos? Körülnézel a villanyszerelő munkák között a JóSzakin? Regisztrálj 2 perc alatt, és máris próbálgathatod, milyen érzés a magad urának lenni!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Kategóriák

Minden megvan, már csak egy szuper szakira lenne szükséged?

Böngéssz szakembereink között, vagy írd le 2 perc alatt, mire van szükséged, és hagyd, hogy ők jelentkezzenek! Mindezt teljesen díjmentesen!

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Inkább szakemberre bíznád?

Adj le díjmentes ajánletkérést
értékelt szakiknak 2 perc alatt!