Villanyszerelő állás? 3 ok, hogy miért ne!

Főoldal » Uncategorized
Értékelés:
0
(0)

Villanyszerelő állás elfogadásán gondolkodsz? Nem vagy egyedül. A villanyszerelő állás nyújtotta biztonság teljesen érthetően mindenki számára vonzó, de átgondoltad már minden előnyét és hátrányát a villanyszerelő állásnak?

1. Nem tudsz többet keresni!

A villanyszerelő állás lehet, hogy megadja a biztonságérzetet, de a fizetésed sosem lesz olyan rugalmas, mintha szabadon vállalnál munkákat. Egy szabadúszó villanyszerelő (JóSzaki-s felmérés alapján) a nettó 400 000 forintot is megkeresi. Nincs munkahely, ahol ennyit lehetne ma villanyszerelő állásban azonnal keresni.

2. Nem te osztod be az idődet!

CTA szöveg, hogy miért jó a joszaki.hu!

Donec nec bibendum dolor. Sed tortor ante, ornare a ligula nec, vulputate condimentum justo. Quisque velit risus, pellentesque ut rhoncus sit amet, fermentum a ligula. Suspendisse potenti.

A villanyszerelő állás lehet, hogy 8 órás, de mi van ha nem? Mi van, ha sokat kell túlórázni? És a fizetés követi a betett energiát? A szabad vállalkozásban az a legjobb, hogy az embernek nincsen főnöke. Annyi szabija van, amennyit csak szeretne és a fizetése soha sem mástól függ.

  • Most több pénz kellene, mert kell a gyereknek egy új számítógép? Akkor vállalhatsz több munkát.
  • Nyáron 2 hónapig akarsz pihenni? Megteheted. Nem vállalsz munkát és 60 nap múlva ugyanott folytatod, ahol abbahagytad. Nem veszíted el az állásod, mert itt te szervezed az életed.

3. Nem te gazdagodsz!

Örök igazság, hogy alkalmazottként nem lehet sokkal jobban keresni, mint az átlag. Igaz ez a villanyszerelő állás esetében is. Ne állj meg itt, sokkal többet el tudsz érni az életben. Neked is jár, hogy évekkel hamarabb “nyugdíjba menj”.

Mást gazdagítva a munkáddal, ezt nehezebben tudod csak elérni.

Nos? Körülnézel a villanyszerelő munkák között a JóSzakin?

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.