JóSzaki partnertalálkozó – JóÜgy

Főoldal » Társadalmi felelősségvállalás
Értékelés:
0
(0)

A JóSzaki, mint Magyarország legnagyobb szakember-közvetítő oldala felelősséggel tartozik a szolgáltatásáért.

Régóta bennünk van az igény, hogy szeretnénk megismerni azokat a szakikat, akik minden nap velünk vannak, akiknek munkákat közvetítünk, akiket elismernek az ajánlatkérők és akik rendszeresen fizetnek az általunk nyújtott szolgáltatásért.

Igen ám, de hogy menjünk neki egy ilyen találkozónak? Béreljünk konferencia termet és üljünk le egymással szembe, feszengve? Vagy menjünk ki a szabadba és egy bográcsozás közben érezzük ugyanezt? Nem, ezek nem mi vagyunk, ezen a ponton tehát el is akadtunk a szervezéssel. Aztán jött az ötlet egyik kollegánktól, hogy csináljunk a szakikkal egy közös programot, amikor együtt teszünk valami Jót és közben ismerkedünk.

Rögtön neki is láttunk és kerestünk egy olyan szervezetet, akik Jók és akiknél elfér az önzetlen segítség. Így találtuk meg a SZÉRA-t, akik nehéz helyzetbe került családoknak és férfiaknak segítenek visszailleszkedni a társadalomba és a munka világába. Sok lakással és több központi épülettel rendelkeznek, és csekély költségvetésből igyekeznek kihozni mindenből a legjobbat. Sajnos azonban javítani valók, hibák, felújítandó dolgok mindig akadnak, és bár igyekeznek, nem mindent tudnak önerőből megoldani. Az anyagokra még csak-csak jut pénzük a szűkös kereteikből, de a szakmunkát úgy igazából már nincs keretük megfizetni.

Ezen a ponton találkoztak útjaink – összetrombitáltuk a JóSzakikat is, hogy társadalmi felelősségvállalásra buzdítsuk őket, hogy együtt tegyük kicsit könnyebbé, konfortosabbá ezeknek a családoknak az életét.

Volt olyan szaki, akit megkerestünk, és volt aki maga jelentkezett a munkákra, amelyekből természetesen mi, a JóSzaki munkatársai és tulajdonosai is kivesszük a részünket majd. Első körben kifejezetten festőkre, burkolókra, kőművesekre és kertészek munkájára van szükség, de a laikusok számára is akad bőven tennivaló. Az eseményre 2017. június 10-én szombaton kerül sor. Mivel több munka, amelyeket a SZÉRA felvázolt nekünk nem egynaposnak bizonyult, ezért szakembereink kérés nélkül több napot is rászánnak az ügyre, és a piros betűs napon az utolsó simítások, a laikus feladatok és egy bográcsozás vár majd ránk.

Bár tudtuk, hogy regisztráltjaink sorában sok, kiemelkedő szakember van, mégsem számítottunk arra az önzetlen segíteni akarásra, amivel találkoztunk. Most már még jobban hisszük, hogy

  • szakembernek lenni “menő dolog”, alkotnak, és JÓ munkát tudnak végezni. Segítségünkre vannak, és szükségünk van rájuk.
  • Az elvándorlás miatt egyre nehezebb jó szakembert szerezni és akik itt vannak, azokat meg kell nagyon becsülni
  • Az a szakember, aki – legyen az bármilyen szakma képviselője – becsületesen, egy kis üzleti érzékkel dolgozik, az nagyon jól tud boldogulni ma Magyarországon, jobban akár, mint egy diplomás közgazdász / mérnök.
  • Segíteni jó!

Ezzel a találkozóval szeretnénk egy hosszútávú együttműködést elindítani, amihez várjuk a további szakemberek és külsős, lelkes laikusok jelentkezését, hogy megkönnyítsük ezeknek a családoknak a helyzetét! Gyere te is, csatlakozz hozzánk, és segítsünk!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Jön a tavasz, a szomszéd kertjében szép sorjában megjelennek az első hóvirágok és színpompás krókuszok, míg a miénkben ördögszekeret

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.