Kik vagyunk, mit akarunk?

Főoldal » Uncategorized
Értékelés:
0
(0)

A Jószaki egy ősi kérdésre keresi a választ modern eszközökkel: hol találok egy rendes szobafestőt, egyáltalán létezik ilyen? Már Pompei ősi falai között is találtak lakásfelújítás miatt öngyilkosságot elkövető tulajdonosokat. Ennek most vége! 🙂 Nem, nem Pompeinek, annak már régebben vége van.

Most, hogy szinte mindannyian elérhetőek vagyunk az interneten, könnyebben kérdezhetünk körbe ismerőseink között, ha szakembert keresünk. Legyen szó szobafestő-tapétázóról, burkolóról, villanyszerelőről, vagy épp házibeteg ápolóról, itt egymásra talál a szakember és aki pont őt keresi. Ezt teszi a Jószaki, nem többet nem kevesebbet.

Vagyis mégis csak többet! Szakembereinket maximálisan támogatjuk abban, hogy könnyedén tudják használni a rendszerünket, és a számukra legmegfelelőbb beállítások révén olyan munka ajánlatokat juttassunk el hozzájuk, melyek a leginkább relevánsak a számukra. Segítünk informatívvá tenni a profil oldalukat és begyűjteni az értékeléseket.
Ajánlatkérőinket pedig felhasználóbarát felülettel, és folyamatos ügyfélszolgálattal segítjük abban, hogy az ajánlatkérésük célba érjen. A szakemberek adatlapján olvasható visszajelzések segítenek az ideális jelölt kiválasztásában, és igyekszünk minden probléma és felmerülő igény esetén is kezet nyújtani és helyt állni.
Blogcikkeinkben, információs anyagainkban olyan tudás megosztására törekszünk, mely segítségével bármilyen felújítás, javítás könnyűvé és zökkenőmentessé válik. Az ajánlatkérési oldal használata egyszerű, rövid oktató anyagaink pedig azoknak is segítenek, akik nehezebben kezelik a számítógépet vagy okostelefonokat.

Ha neked is szaki kell, válaszd a Jószakit!

A Jószaki oldalán országosan kereshetsz minden szakmában. Nézd meg az adatlapokat, és találd meg nálunk a számodra legtökéletesebb szakembert!

Ha szakember vagy: regisztrálj, add meg adataid, és ha dolgoztál valakinek, hívd fel a figyelmét, hogy értékelhet téged rendszerünkben! Minél többen értékelnek téged, annál hitelesebb szakember leszel. Az értékelésekre válaszolhatsz is a rendszerben, ez is megjelenik az adatlapodon.

Ha szakembert keresel: szűrj hely és szakma alapján, nézd meg, ismerőseid kikkel dolgoztattak! Ha megvan a tökéletes jelölt vagy akár több jelölt is, ajánlatot kérhetsz tőlük, amiről mi ingyen sms-ben is értesíteni fogjuk őket. A munka után oszd meg tapasztalataidat ismerőseiddel, segítsd értékeléseddel a következő megrendelőket a döntésben!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Találd meg nálunk a számodra legtökéletesebb szakembert!

Kategóriák

Minden megvan, már csak egy szuper szakira lenne szükséged?

Böngéssz szakembereink között, vagy írd le 2 perc alatt, mire van szükséged, és hagyd, hogy ők jelentkezzenek! Mindezt teljesen díjmentesen!

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Inkább szakemberre bíznád?

Adj le díjmentes ajánletkérést
értékelt szakiknak 2 perc alatt!