Két nap együttlét – JóSzaki elvonulás

Főoldal » Jövő szervezetei
Értékelés:
0
(0)

A JóSzakin dolgozó kollégák, fejlesztők, ügyfélszolgálatosok és tulajdonosok az év 363 napját különböző helyrajzi számon töltjük, nem egy helyről dolgozunk. A lendület fenntartásához és frissítéséhez azonban néha kell egy kis együtt gondolkodás.

2015. januárja után, idén kicsit később, tavasszal vonult el az egész csapat a Dunakanyar egyik eldugott településére és adta át magát a két napos közös gondolkodásnak és csapatépítésnek.

Bár a csapat nagy része már jó ideje együtt dolgozik, mégis voltak olyanok, akik személyesen még nem ismerték egymást, ezért egy bemutatkozással kezdtünk, majd számba vettük a mögöttünk álló év legfontosabb eseményeit, eredményeit a teljesség igénye nélkül. A virtuális telefonszámok bevezetését, az ügyfélszolgálat és fejlesztő csapat létszámának növekedését, a JóMeló szolgáltatás bevezetését és számos más kisebb-nagyobb változást.

Jó volt visszanézni az elmúlt évre, ami alatt sokat tudtunk fejlődni és a puszta számokon keresztül láthattuk azt, hogy mennyire elégedettek vagytok a munkánkkal. Tisztába kerültünk hiányosságainkkal is, amik segítenek minket abban, hogy a jövőben még jobbak lehessünk és még többet tehessünk a szakemberekért és az ajánlatkérőkért. A két nap folyamán sokszor elhangzott, hogy a JóSzaki erőssége többek között a kiemelkedően jó CSAPAT. Az uralkodó szemlélet a tenni akarás és a motiváció nélkül nem tartanánk itt és nem az elképzelt irányba haladnánk.

Újra megfogalmaztuk és tudatosítottuk magunkban a JóSzaki küldetését, ami nem más, mint egy BIZTONSÁGOS KÖZEG MEGTEREMTÉSE, ahol egymásra találhat a munkát kínáló ajánlatkérő és a munkát vállaló szakember.

Ahhoz, hogy ezt és a velünk szemben már kialakult elvárásokat teljesíteni tudjuk, éjszakába nyúlóan tártuk fel a hibáinkat, a veszélyeket és a megoldási javaslatainkat.

A második nap még sok “meccset” és egyeztetést tartogatott, aminek a végére kialakult az, amiért mentünk: a terv 2016. második felére, ami tartalmaz új szolgáltatásokat, fejlesztéseket, illetve korábban már említett elemeket is, mint például a sávos kreditelszámolás bevezetését vagy az idáig elhanyagolt marketing eszközök használatát.

Alig várjuk, hogy megmutathassuk az eredményeket! Addig is jó munkát kívánunk nektek is, nekünk meg van! Hamarosan jelentkezünk!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Jön a tavasz, a szomszéd kertjében szép sorjában megjelennek az első hóvirágok és színpompás krókuszok, míg a miénkben ördögszekeret

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.