A JóSzakin dolgozó kollégák, fejlesztők, ügyfélszolgálatosok és tulajdonosok az év 363 napját különböző helyrajzi számon töltjük, nem egy helyről dolgozunk. A lendület fenntartásához és frissítéséhez azonban néha kell egy kis együtt gondolkodás.

2015. januárja után, idén kicsit később, tavasszal vonult el az egész csapat a Dunakanyar egyik eldugott településére és adta át magát a két napos közös gondolkodásnak és csapatépítésnek.

Bár a csapat nagy része már jó ideje együtt dolgozik, mégis voltak olyanok, akik személyesen még nem ismerték egymást, ezért egy bemutatkozással kezdtünk, majd számba vettük a mögöttünk álló év legfontosabb eseményeit, eredményeit a teljesség igénye nélkül. A virtuális telefonszámok bevezetését, az ügyfélszolgálat és fejlesztő csapat létszámának növekedését, a JóMeló szolgáltatás bevezetését és számos más kisebb-nagyobb változást.

Jó volt visszanézni az elmúlt évre, ami alatt sokat tudtunk fejlődni és a puszta számokon keresztül láthattuk azt, hogy mennyire elégedettek vagytok a munkánkkal. Tisztába kerültünk hiányosságainkkal is, amik segítenek minket abban, hogy a jövőben még jobbak lehessünk és még többet tehessünk a szakemberekért és az ajánlatkérőkért. A két nap folyamán sokszor elhangzott, hogy a JóSzaki erőssége többek között a kiemelkedően jó CSAPAT. Az uralkodó szemlélet a tenni akarás és a motiváció nélkül nem tartanánk itt és nem az elképzelt irányba haladnánk.

Újra megfogalmaztuk és tudatosítottuk magunkban a JóSzaki küldetését, ami nem más, mint egy BIZTONSÁGOS KÖZEG MEGTEREMTÉSE, ahol egymásra találhat a munkát kínáló ajánlatkérő és a munkát vállaló szakember.

Ahhoz, hogy ezt és a velünk szemben már kialakult elvárásokat teljesíteni tudjuk, éjszakába nyúlóan tártuk fel a hibáinkat, a veszélyeket és a megoldási javaslatainkat.

A második nap még sok “meccset” és egyeztetést tartogatott, aminek a végére kialakult az, amiért mentünk: a terv 2016. második felére, ami tartalmaz új szolgáltatásokat, fejlesztéseket, illetve korábban már említett elemeket is, mint például a sávos kreditelszámolás bevezetését vagy az idáig elhanyagolt marketing eszközök használatát.

Alig várjuk, hogy megmutathassuk az eredményeket! Addig is jó munkát kívánunk nektek is, nekünk meg van! Hamarosan jelentkezünk!

Megosztás: