Így óvjuk az ajánlatkérőinket – Átmenetileg leállítottuk a szakember-regisztrációt a JóSzakin!

Főoldal » Partneri kultúra
Értékelés:
0
(0)

A Jószakinál az elmúlt napokban egyre több panasz érkezett egyes “szakembereinkre”, akik előleget vettek át, majd munkavégzés nélkül, esetleg trehány munkát hátrahagyva eltűntek. A panaszok alapján megvizsgáltuk a rossz hírbe keveredett “szakikat”, és hamar kiderült, hogy néhány adatlap sok hasonlóságot és összefüggést mutat. Többen -álnéven regisztráltak, majd az elnyert munka után a közvetítési díjat nem fizették meg, és rengeteg elégedetlen ajánlatkérőt hagytak maguk után. Fény derült arra is, hogy előszeretettel utaznak nyugdíjasokra, és a hálózatból többen ülnek börtönben nagy összegű csalás miatt.

Az elmúlt napokban összesen 20 adatlapot töröltünk és további 18 szakembert tartunk szoros megfigyelés alatt. Az ajánlatkérőket, akikkel kapcsolatba léphettek a csalók, folyamatosan próbáljuk elérni, hogy NE bízzák meg őket. Több hálás visszajelzést is kaptunk, de sajnos a panaszosok listája is bővült.

Megkérünk mindenkit, aki esetleg úgy érzi, hogy a fentebb említett társaságnak az áldozata lehet, jelentkezzen nálunk az [email protected]-címen! Minél többet tudunk róluk, annál gyorsabban tudjuk őket átadni a rendőrségnek.

Sajnáljuk, hogy ennek a csaló bandának sikerült átjutni a rendszerünk gyenge pontjain. Egyrészt nem tudtuk megvédeni minden ajánlatkérőnket – amiért elnézést kérünk – másrészt ez rossz fényt vetett arra a sok szakemberre a JóSzakiban akik becsületesek, megbízhatóak, szakmájúkban kielemkedőek és akikre büszkék vagyunk.

A csalás sorozat folytatását azzal akadályoztuk meg, hogy ideiglenesen leállítottuk a regisztrációt és szigorítjuk a szakik bejelentkezését. Jelenleg tehát SENKI nem tud regisztrálni hozzánk, de mindent elkövetünk, hogy a tiltást mielőbb feloldjuk. Amint a fejlesztők és a jogászok megalkotják azt a rendszert, ami biztonságos és megfelel az összes adatvédelmi előírásnak, visszakapcsoljuk azt, és várjuk szeretettel a tisztességes szakembereket!

A szigorított regisztráció nemcsak az újonnan regisztrálókra fog vonatkozni, hanem mind a 14.542 szakemberünkre. A részletekről időben értesítünk mindenkit, és megfelelő türelmi időt hagyunk a felkészülésre. Közös célunk, hogy minél egyszerűbben lehessen regisztrálni a Jószakira, de ugyanígy közös érdekünk az is, hogy a megrendelők biztonságosan tudjanak élni a Jószaki nyújtotta közvetítési lehetőséggel.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy rendszerünk használatakor nézze meg az értékeléseket, az elnyert munkák számát, a megbízáskor pedig körültekintően járjanak el. Minden kerüljön papírra, a szaki igazolja magát, a cégét, és mutasson referenciákat. A lista hosszú, erről ITT lehet többet olvasni.

Óvakodjunk azoktól a közvetítőoldalaktól, ahol nem értékelik a megbízók a szakikat, és ahol nem adnak meg referenciákat. Fő szabályként: ne adjunk túl nagy előleget, inkább fizessünk többször keveset, mint egyszerre sokat.

Köszönjük a belénk vetett bizalmat!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Jön a tavasz, a szomszéd kertjében szép sorjában megjelennek az első hóvirágok és színpompás krókuszok, míg a miénkben ördögszekeret

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.