Gyors válasz – több munka

Főoldal » Gépház
Értékelés:
0
(0)

Folyamatosan kapunk leveleket azoktól, akik ajánlatot kérnek a JoSzaki.hu-n keresztül a szakemberenktől. Azt tanultuk ezekből a levelekből, hogy a gyors és pontos válasz mindennél fontosabb az ajánlatkérőknek. Sajnos sok esetben előfordult, hogy késve, vagy nem kaptak választ a szakemberektől. Bár minden ajánlatkérőnek azt ajánljuk, hogy küldje el több szakembernek is az ajánlatkérést, ezt nem mindenki teszi meg, így még olyan is van aki nem kap választ a szakemberektől. Ezek a megrendelők érthető módon elégedetlenek.

valaszolj_most-3182970

A következő hetekben több olyan fejlesztés is megjelenik majd, ami azt segíti, hogy a megrendelők mindig és lehetőleg gyorsan, 24 órán belül választ kapjanak a kérdéseikre.

Most olyan változtatás került ki az oldalra, ahol jobban figyelemmel tudjuk kísérni, hogy a kiválasztott szakemberek időben válaszoltak-e a megkeresésekre. Azok a szakik, akik gyorsan válaszolnak, előrébb fognak kerülni a találati listákon, és így több megrendeléshez jutnak.

CTA szöveg, hogy miért jó a joszaki.hu!

Donec nec bibendum dolor. Sed tortor ante, ornare a ligula nec, vulputate condimentum justo. Quisque velit risus, pellentesque ut rhoncus sit amet, fermentum a ligula. Suspendisse potenti.

Azt gondoljuk, hogy a Jó Szakik igyekeznek időben válaszolni a megkeresésekre, mégha ez nem is mindig egyszerű a napi munka mellett. Őket fogjuk kiemelni a rendszerben.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.