Milyen
Számítógép szervíz árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

3 ár

Törölt felhasználó Előre megbeszélt összeghatáron belül, teljes ügyintézéssel (megrendelés, házhoz szállítás) aznapi, azonnali összeszereléssel, telepítéssel. Kiszállási díj és órabér nélkül.

Nagy Kristóf Alakatrészek mértékének beszerelésétől függően 1000-5000 Ft

Felde Gergő Számítógép építése válogatott alkatrészekből. Minden gép egyedi ajánlat alapján készül, figyelembe véve a felhasználási módot.

 Megnézem az árát!
3 ár

Csoknyai Zoltán Új Windows operációs rendszer telepítése, beállítása driverekkel és alap szoftverekkel együtt. Antivírus, irodai csomag, reklámblokkolás, stb...

Nagy Kristóf Operációs rendszer telepítés

Kiss Viktor Windows telepítés, driverek telepítése internet beállítással.

 Megnézem az árát!
2 ár

Csoknyai Zoltán Rendszer újratelepítése esetén adatok mentése és visszaállítása. Maximum 100GB !

Csató Dávid Adatmentés, adatok visszaállítása. HDD/SSD egységek esetében.

 Megnézem az árát!
2 ár

Csató Dávid Szoftver telepítés ( Windows, Linux, office stb). Portalanítás, újra pasztázás, karbantartás. Hibakeresés.

Debreczeni József A díj tartalmazza a kiszállást is Miskolc területén. Miskolcon kívül a nav norma szerint plusz 39 Ft x KM x 2 (oda-vissza út). A legtöbb probléma megoldható egy órán belül. Az ügyfél számlát kap a javítás munkadíjáról, e-mailben, a javítás elkészültének napján. Ha alkatrészre is szükség van, akkor azt be kell szerezni (az ügyfél megkapja beszerzési áron, a beszállító által a nevére szóló számlával, garanciával). Ha lejárt garanciájú alkatrész elektronikájának javítására is szükség van (ha például egy feszültségszabályozót kell kicserélni), ahhoz a főalkatrész (például tápegység, vagy alaplap, vagy videovezérlő kártya) kiszerelését követően elektronikai műszerész segítségét vesszük igénybe.

 Megnézem az árát!
2 ár

Csató Dávid Wifi, Lan hálózat kialakítása, bekötése, konfigurálása.

Csoknyai Zoltán Internet vagy lokális hálózat kiépítése igény szerint vezetékes és vezeték nélkül (Wi-Fi), ezen eszközök beállítása a hatékony és biztonságos használtra.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Kristóf Asztali számítógép 1000-3000 Ft Laptop 2000-4000 Ft

 Megnézem az árát!
1 ár

Török Endre Hétköznap (8 - 20 óra) Az első óra: 8 000 Ft Az első óra után fél óránként: 4 000 Ft (Minden megkezdett fél óra számít) (Maximum 3 órát számlázunk!) Hétvége és munkaszüneti nap (8 - 20 óra) Az első óra: 10 000 Ft Az első óra után fél óránként: 5 000 Ft (Minden megkezdett fél óra számít) (Maximum 3 órát számlázunk)

 Megnézem az árát!
1 ár

Falus László Hetvegi oradij

 Megnézem az árát!
1 ár

Balogh Ádám E.V. Amennyiben nem kéri a javitást, az egyszeri hibafeltárásért felszámolok fél óra dijat! Akkor is ennyi, ha a hibafeltárás több időt vesz igénybe. Amennyiben kéri a javitást vagy eegyebet, ez a dij beszámitásra kerül (nem kell kifizetni)

 Megnézem az árát!
1 ár

Zöldfay András Ernő Asztali számítógép, laptop hardware és softwer karbantartása.

 Megnézem az árát!
1 ár

Alfa-System Bt. - Lénárd László Parkolási díj nélkül

 Megnézem az árát!
1 ár

Alfa-System Bt. - Lénárd László Kiszállás parkolási díj nélkül.

 Megnézem az árát!
1 ár

Darby Kft. Számítógép szerviz, helyszíni javítás árak: Nálunk nem érheti meglepetés a számítógép javítás befejezésekor! Fix. díjakkal dolgozunk, nincs óradíj költségünk a helyszíni javításkor. Kiérkezéskor általános szerviz díjat kell fizetni (tehát óradíj mentes szervizszolgáltatást kap) , függetlenül attól, hogy szervizesünk mennyi időt tölt el a helyszínen számítógépének, laptopjának megjavításával.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kiss Viktor Hétköznapokon 10-19-ig 3 000 Ft. Hétvégén 12-17-ig 5 000 Ft.

 Megnézem az árát!
1 ár

Ács Gábor - felületi tisztítás - belső portalanítás - a hőátadó felületek újrakenése hővezető pasztával - a nehezebben szétszedhető gépek esetén az ár 8000 Ft

 Megnézem az árát!
1 ár

Csató Dávid Online segítségnyújtás szoftver beállítás, számítógép beállítás, karbantartás, stb. TeamViewer, Anydesk, RDP, VPN.

 Megnézem az árát!
1 ár

Ács Gábor Az operációs rendszer teljes újratelepítését vállalom minden szükséges felhasználói program telepítésével együtt. A legújabb Windows 10-et telepítem, de ha gyengébb gépről van szó, akkor a böngészős-filmnézős gépnek tökéletes Ubuntu Linux kerül bevetésre. Ha már kezelhetetlenné, lassúvá válik a munka- vagy játékeszköz, sokan új gép vásárlásában látják a megoldást. Az elnyűtt rendszerek esetében az észrevehető lassulásán felül egyre többször fordulhat elő programhiba. Az instabil működésért felelős lehet egyes alkatrészek hibája vagy túlmelegedése is, de legtöbbször az elhanyagolt rendszer és annak szoftveres környezete a ludas. Ez szerencsére könnyen orvosolható az operációs rendszer újratelepítésével. A friss, fölöslegektől mentes rendszer és a megfelelő szoftverek használata mindig kifizetődő, legyen szó akár új, vagy régebbi masináról. Emellett javasolt áttérni a ma már elérhető árú SSD technológiára, ami megtizedeli a betöltési időket asztali gépek és laptopok esetén egyaránt. Nálunk újjászületik a géped! - adatmentés az újratelepítés előtt - Windows 10 (v2004) vagy Kubuntu Linux telepítése - alapvető és védelmi szoftverek telepítése - a felhasználói felület testreszabása Opcionális szolgáltatások: - SSD meghajtó beépítése | 3000 Ft - a hőátadó felületek újrakenése hővezető pasztával | 3000 Ft - laptop esetében a tisztítás és újrakenés | 5000 Ft

 Megnézem az árát!
1 ár

Falus László Oradij

 Megnézem az árát!
1 ár

Kiss Viktor Vírusirtás, rendszerlassulás elhárítása, operációs rendszer megtisztítása, alkalmazáshibák, lefagyások javítása.

 Megnézem az árát!
1 ár

Balogh Ádám E.V. Számítógép,laptop, nyomtató és egyéb tartozékok javítása, karbantartása, üzemeltetése!

 Megnézem az árát!
1 ár

Csoknyai Zoltán Az otthoni internetet biztosító eszköz beállítása az optimális hálózat kihasználás és biztonság érdekében.

 Megnézem az árát!
1 ár

Ács Gábor - a sérült hardware-ek diagnosztikája, cseréje | 3000 Ft-tól - asztali számítógépek és laptopok tisztítása | 3000 Ft-tól - az operációs rendszer újratelepítése | 12 000 Ft - memória- és tárhelybővítés, videokártya csere | 3000 Ft-tól - SSD meghajtó beépítése, adatklónozás | 3000 Ft-tól - egyéb alkatrészek cseréje | 3000 Ft-tól

 Megnézem az árát!
1 ár

Törölt felhasználó A hiba megállapítás, bevizsgálása, pontos megállapítása és a hiba kijavítása. Mindezt a helyszínen, 1-2- napon belül.

 Megnézem az árát!
1 ár

Sárai Norbert - Operációs rendszer telepítése - Driverek- és egyéb alapkövetelményű szoftverek telepítése - Egyéb felhasználói programok telepítése - Adatmentés 1TB-ig - Hardver javítás/csere Egyedi ajánlatért és részletes információkért keressen bizalommal!

 Megnézem az árát!
1 ár

Oros Gergő Sándor Magánszemélyeknek: Budapest és Pest megyében kiszállás és az első óra 5 000Ft. További órák: 3000 Ft. Természetesen az eltöltött órák alatt bármit megcsinálok, amire igény van. :)

 Megnézem az árát!
1 ár

Oros Gergő Sándor Vállalkozások részére: Kiszállás és első munkaóra: 5000 Ft További munkaórák: 5000 Ft

 Megnézem az árát!
1 ár

Prágai Sándor Számítógép karbantartása mind hardveresen mind szoftveresen

 Megnézem az árát!
1 ár

Balogh Ádám E.V. Ha lassan megy és nem akar vagy nem tud újat venni, kihozom az eszközböl a maximális teljesítményt. Az ár nem tartalmazza a beépitendő anyagok árat!

 Megnézem az árát!
1 ár

Nyitrai Balázs Számítógép javítás, gyorsítás, fejlesztés keressen bizalommal! 100% garanciát vállalok a munkám után!

 Megnézem az árát!
1 ár

Pöczön Szabolcs Felmérés, konzultáció, telepítés

 Megnézem az árát!
1 ár

Törölt felhasználó Windows, Ofiice, Codec pack, Adobe Rreader és minden, az alapvető működéshez szükséges program telepítése

 Megnézem az árát!
1 ár

Törölt felhasználó Újratelepítés előtt adatmentés: Dokumentumok, Letöltések, Asztal, Képek, Zene, Videók mappa elmentése. Levelező programok mentése, Wifi jelszó elmentése, Firefox és Chrome böngészők bizonyos részeinek elmentése.

 Megnézem az árát!
1 ár

Alfa-System Bt. - Lénárd László - BIOS/UEFI frissítés - rendszerkarbantartó szoftver futtatása - ssd firmware frissítése - Windows update - egyéb programok frissítése - vírusírtó futtatása

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Kristóf 2000 Ft / fél óra

 Megnézem az árát!
1 ár

Felde Gergő Windows rendszer és a hozzá tartozó vezérlők telepítése.

 Megnézem az árát!
1 ár

Alfa-System Bt. - Lénárd László A szokásos szoftveres környezet - ha ezt a file-t olvasod, akkor az, ami jelenleg a gépeden van - egyébként az alábbi programok: - Windows 10 Pro HUN 64 Bit mindíg a legújabb kiadás teljesen felfrissítve - Microsoft Office 2019 Professional Plus HUN/ENG 32 bit ";D" - Adobe Acrobat DC 2019 ";D" - Eset Internet Security tűzfalas vírusírtó 30 napos próba/vagy licencelt ha vettél. 1-2-3 év - TotalCommander - VLC 64bit MediaPlayer, MPC-HC 64bit MediaPlayer, Winamp zenelejátszó - WinRar 64bit hun - TeamViewer, Anydesk távelérő programok - Google Chrome - És amit még szeretne az ügyfél felteszem.

 Megnézem az árát!
1 ár

Alfa-System Bt. - Lénárd László Az előző pont + adatmentés: a megbeszélt adatok kimentése, egyébként az alábbiak lehetségesek - böngészőbe mentett jelszavak kimentése excel fileba (elfelejtett gmail és facebook jelszó kitalálásával nem foglalkozok) - böngésző könyvjelzők mentése html fileba és visszaimportálása - Adatállományok visszamásolása (dokumentumok, kép, zene, film) - Ügyviteli rendszerek adatbázis mentése és visszaimportálása egyeztetve a szoftver gyártójával (számlázó, könyvelő programok stb..) - levelező programok migrálása (Outlook, Mozilla Thunderbird)

 Megnézem az árát!
1 ár

Alfa-System Bt. - Lénárd László Windows 10 telepítés driverekkel se office se vírus írtó se semmi.

 Megnézem az árát!