Milyen
Öntözéstechnika árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

1 ár

Törölt felhasználó Az ár meghatározása felmérés alapján történik. Körülbelüli összeget telefonos egyeztetés alapján is tudok mondani.

 Megnézem az árát!
1 ár

Öntözni Jó Bármilyen öntözőrendszer javítása. A kiszállási ár tartalmazza a rendszer átnézését, kisebb hibák javítását, anyagköltség nélkül.

 Megnézem az árát!
1 ár

Sárai Norbert Az ár meghatározása talajminőségtől, területi elrendezéstől, illetve a beépített anyag- és a szükséges zónák számától függ! Ennek pontosításához egy helyszíni felmérés szükséges, melynél a kiszállási díj 5.000 HUF. Elfogadott ajánlat és munka esetén ez azonban természetesen ingyenes! A megadott kiindulási ár anyagköltséget nem tartalmaz! A munkadíj egy ~100 m2-es területen, puhább talajban elhelyezett 3 zónás öntözőrendszer telepítésére (maximum 12 db szórófejjel szerelve) irányadó. Egyedi ajánlatért és részletes információkért keressen bizalommal!

 Megnézem az árát!
1 ár

Ujházi Dániel Öntözőrendszer felülvizsgálata helyszíntől függően 15.000Ft + kiszállási díj. A karbantartás óradíjas.

 Megnézem az árát!
1 ár

Öntözni Jó Az ár tartalmazza a kiszállást, az öntözőrendszer tavaszi beüzemelését, átnézését, és kisebb hibák javítását is.

 Megnézem az árát!
1 ár

Öntözni Jó Automata öntözőrendszer telepítése. Szivattyús rendszerre, és hálózati vízre is. Egy példa ár: 230 nm-es kert: Bruttó 350 000 Ft (Munkadíjjal, és anyagköltséggel)

 Megnézem az árát!
1 ár

Öntözni Jó Az öntözőrendszer kompresszorral történő víztelenítése, mellyel felkészítjük a télre.

 Megnézem az árát!