Milyen
Gyógymasszázs árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

3 ár

Törölt felhasználó Gyógymasszázssal és mauálterápiával foglalkozom, mely a vázizomrendszer problémáira fókuszál, bár több, akár belső szervi relevanciájú problémában is segítséget nyújthat.

Voltig Tamás 60 perc kezelés ami állapot felméréssel kezdődik ezek után az állapotnak megfelelő szakszerű kezelés következik.

Varga Éva Melinda Gyógymasszázs 60perc Frissitő masszázs 60perc

 Megnézem az árát!
1 ár

Vigh Albert Csontkovács kezelés Vigh Albert csontkovács #albimasszázs Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, ( – mint pl: az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, váll fájás, fáradékonyság, ingerlékenység, látási és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerinc ferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb. – ) eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy össze csúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni, ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek. A több tízezer éves ősi gyógymód segítségével, az atlantiszi lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják.. Legyen részese Ön is ennek az ősi atlantiszi gyógyítók által ránk hagyott csodálatos szellemi örökségnek és tudásnak. 8

 Megnézem az árát!
1 ár

Törölt felhasználó Szeretettel várlak ha mozgásszervi panaszaid vannak! Derékfájás, merev nyak, zsibbadóó kezek, stb. A gyógymasszázs, a triggerpont terápia, a fasciamanipuláció, és a Mulligan manuálterápia eszközeivel segítek!

 Megnézem az árát!
1 ár

Medical masszázs Gyógymasszőrként problémaspecifikus, egyénre szabott masszázskezeléseket- valamint kinezio tape szakszerű ragasztását végzem. Emellett frissítő, relaxáló, sport, aromaterápiás, lávaköves (kézi és gépi) illetve fenti masszázsok kombinációiból is választhat.

 Megnézem az árát!
1 ár

Szörényi Tamás Orvosi gyógymasszázs, mely a kötőszövet, a fasciák, az izomzat lazításával, stimulálásával foglalkozik, ezzel elősegítve a vázizomrendszer és a szervek működését.

 Megnézem az árát!
1 ár

Rohonczi Mónika - Gyógymasszázs Zuglóban a Paskal Rose lakótelepen Zugló területén vállalok Gyógy és sportmasszázst a Fitness Rose edzőteremben vagy igény szerint házhoz is megyek.

 Megnézem az árát!
1 ár

Metz Judit Géppel- kézzel végzett masszázs/www.juditmasszazs.hu/ nyiroködéma, mozgásszervi fájdalmak kezelése 20 év tapasztalattal. Gépi kezelések: Kompressziós terápia, légmaszirozó applikátorokkal: nyiroködéma, kezdődő visszérproblémák, nehézlábérzés, kezelésére. Zimmer tipusú elektroterápiás géppel un. lökésterápia,hanghullámterápia kezelés: /plantar fasciitis:talpi bőnye gyulladás,epikondilus:teniszkönyök, epicondilus medialis humeri:golfkönyök, vállpanaszok,rotátorköpeny fájdalmai, térdizület körüli fájdalmak,Gyógyfürdőben, egészségházban is dolgoztam. Jelenleg saját kezelőben Szigetszentmártonban dolgozom, de házhoz is kimegyek. Izom-izület nyújtásokat is alkalmazok, amennyiben szükséges. POS terminál és OTP, KandH,MKB szépkártya elfogadó hely Házhoz is kimegyek kérésre, viszem a POS terminált is Szigetszentmártonból van az indulás. 1 km/50 Ft plusz kiszállási dijjal

 Megnézem az árát!
1 ár

Borbélyné Nyerges Erika Gyógymasszázs, izom-izület feszesség lazítás, izomcsomók kezelése, köpölyözés

 Megnézem az árát!
1 ár

Borbélyné Nyerges Erika Gyógymasszázskezelés, Izomlazítás, izomcsomók kezelése

 Megnézem az árát!
1 ár

Törölt felhasználó Ez egy olyan manuál terápiás eljárás ami segít mindazokon, akik stresszes környezetben élik mindennapjaikat és szeretnének kikapcsolni. Átélni egy nyugodt órát az egészségük megőrzése érdekében a finom mozgások által, amit a kezelésen kapnak.

 Megnézem az árát!
1 ár

Borbélyné Nyerges Erika Aktív-passzív kimozgatások Gyógy Masszázs Gyógyiszap/parafangó kezelés Fizikoterápia

 Megnézem az árát!
1 ár

Molnár Zsuzsa Személyre szabott, igény szerinti és probléma megoldására specializálódott szakszerű gyógymasszázs.

 Megnézem az árát!
1 ár

Biró Viktor 60 perc masszázs Sport,GY, Relax svéd/6000Ft+kiszállási díj Elérhető vagyok tefonon,vagy emailben . Épitőipari tevékenységek kapcsán felmérés alapján tudok árajánlatot késziteni.

 Megnézem az árát!
1 ár

Berkiné Fehér Éva Orvosi masszázs

 Megnézem az árát!
1 ár

Czibere Csilla - Signature Massage 60 peces teljes testmasszás illóolajos masszázsgyertyákkal a Te igényeidre szabva.

 Megnézem az árát!
1 ár

Czibere Csilla - Signature Massage 90 peces teljes testmasszás illóolajos masszázsgyertyákkal a Te igényeidre szabva.

 Megnézem az árát!