Milyen
Esküvői videós árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

2 ár

Erdős Zsolt fotográfus és cinematográfus 11 óra készenlét FullHD egész estés videó

Ujvári Szabolcs Alap csomag: Lánykikérőtől, éjjel 1 óráig.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kovács Balázs - Kovács Média Kft. Minden lényeges pillanatot megörökítő FullHD, szerkesztett, 4 órás, a ceremóniákon 2 kamerás felvételel a vendégvárástól a menyecsketánc végéig. Kész felvétel pendrive-on és letölthető, megosztható formában átadva.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kovács Balázs - Kovács Média Kft. Az egész napos videóhoz rendelhető, annak az anyagából szerkesztett 8-10 perces zenés klip, amely tartalmazza a nem minden lényeges és emlékezetes pillanatát.

 Megnézem az árát!
1 ár

Pintér Tamás Videofelvétel készítése az esküvő kezdetétől (hagyományosan kikérés) egészen a menyasszonytáncig. A fontosabb események 2 kamerával kerülnek rögzítésre! A végeredmény egy szerkesztett, effektezett hosszú FullHD minőségű film a felvett nyersanyagból (általában 3-4 óra hosszúságú). Figyelem! Kiszállási díjat csak 100km-fölött számolunk fel!

 Megnézem az árát!
1 ár

Pintér Tamás Videofelvétel készítése az esküvőt közvetlenül megelőző eseményektől (kozmetikus, fodrász, előkészületek, öltözködés stb.) a kikérésen át egészen hajnal kettőig. A fontosabb események 2 kamerával kerülnek rögzítésre! A végeredmény két videó: egy szerkesztett, effektezett rövid összefoglaló film (6-10 perc) , valamint egy hosszabb, az esküvőt részletesebben bemutató film. Figyelem! Kiszállási díjat csak 100km-fölött számolunk fel!

 Megnézem az árát!
1 ár

Pintér Tamás A nap legszebb mozzanatainak megörökítése az esküvő kezdetétől egészen menyasszonytáncig. (Természetesen a felvétel kezdeti és befejező időpontján egyedi megbeszélés alapján lehet változtatni!) A végeredmény egy szerkesztett, zenei aláfestéssel elkészített, a napot összefoglaló klip . Figyelem! Kiszállási díjat csak 100km-fölött számolunk fel!

 Megnézem az árát!
1 ár

Pintér Tamás Videofelvétel készítése a kreatív fotózásról (kreatív videó) amely lehet akár eltérő napon is! Videofelvétel készítése az esküvőt közvetlenül megelőző eseményektől (kozmetikus, fodrász, előkészületek, öltözködés stb.) a kikérésen át egészen hajnal kettőig. A fontosabb események 2 kamerával kerülnek rögzítésre! Az esküvő közben riportok a vendégekkel, akik meglepetés üzenetet küldhetnek a párnak. A végeredmény három videó: egy szerkesztett, effektezett kisfilm a fotózásról, egy szerkesztett, effektezett rövid összefoglaló film (6-10 perc) , valamint egy hosszabb, az esküvőt részletesebben bemutató film. Figyelem! Kiszállási díjat csak 100km-fölött számolunk fel!

 Megnézem az árát!
1 ár

Orbán Patrik A csomag tartalmazza a polgári és egyházi szertartások megörökítését, illetve a páros kreatív videózást. Egy rövid kisfilmet zenei aláfestéssel, illetve egy hosszabb videót.

 Megnézem az árát!
1 ár

Orbán Patrik A csomag tartalmazza az egész napos rendelkezésre állást. A készülődéstől a menyecske táncig minden esemény megörökítését, légi (drón) felvételekkel kiegészítve, több kamera állásból. Tartalmaz egy rövid összefoglaló videót zenés aláfestéssel, illetve egy hosszabb (kb - 1-1,5 órás) videót.

 Megnézem az árát!
1 ár

Pintér Tamás A filmszerű élményt fokozza, ha két operatőrrel készülnek a felvételek, hiszen több szemszögből kerül megörökítésre az esemény. A csomag tartalmaz +1 operatőrt.

 Megnézem az árát!