Szerezz több munkát a JóSzakin!

A JóSzaki az ajánlatkérőknek egy listát jelenít meg, amiben azok a szakemberek találhatóak, akik az adott szakmában tevékenykednek és az adott helyszín benne van a kiszállási területükben. Ilyen lista például a XIII. kerületi villanyszerelők vagy a nyíregyházi ácsok.

Az ajánlatkérők többsége az első egy-két szakembertől kér ajánlatot. Tegyél meg mindent, hogy előre kerülj!

Hogy kerülhetsz előre a listákban?

1. Növeld a munkaszerzési százalékod!

  • Vállalj el minden munkát, amivel megkeresnek. Több kisebb munka = több referencia + nagy munkaszerzési százalék.
  • Igazolj vissza minden megszerzett munkát! Az egyenleg oldaladon kattints az adott ajánlatkérés sorában az "Elnyert munka?" linkre!

A munkaszerzési százalékot az utolsó 3 hónap adatai alapján számítjuk. Ha több szakmában tevékenykedsz, akkor több ilyen számod is van. Ha már regisztrált szakember vagy, nézd meg a számaidat!

2. Válaszolj hamar a megkeresésekre!

Ahogy megkaptad az SMS vagy email értesítést a megkeresésről, a lehető leggyorsabban válaszolj az ajánlatkérőnek!

3. Szerezz sok jó értékelést!

Minden ügyfeleddel legyél kedves és végezz profi munkát, mert a jó értékelésekkel előrébb kerülhetsz a listákban Ha már regisztrált szakember vagy, nézd meg az értékeléseid és szerezz újakat!

4. Kerüld el a nem neked szóló ajánlatkéréseket!

  • Ha épp túl vagy terhelve, esetleg szabadságon vagy neadj' Isten beteg vagy, akkor állítsd be az adatlapodon, hogy nem vagy elérhető! Így nem rontják a statisztikáidat az el nem vállalt ajánlatkérések.
  • Írd le a magamról mezőben, ha a szakmádon belül nem válallsz minden munkát, hogy az ajánlatkérőknek egyértemű legyen mikor kérjenek ajánlatot tőled és mikor nem!

Egyéb szempontok

Távolság

A tevékenységi helyed is befolyásolja, hogy hányadik vagy a listákban. Bejelölhetsz nagy kiszállási területet, de például miskolci villanyszerelőként a budapesti listákban a budapesti villanyszerelők mögé kerülsz.

Napi, heti, havi ajánlatkéréseid száma

Fontos szempont, hogy minél több szakembernek tudjunk munkát közvetíteni és megőrízzük az egészséges versenyt. Törekszünk arra, hogy a hasonlóan jó szakemberek között egyenlően legyenek elosztva az ajánlatkérések. Ezért, ha az adott napon, héten és hónapban kapott ajánlatkéréseid száma meghalad egy értéket, akkor ideiglenesen hátrébb kerülsz a listákban, hogy a többi szakember is lehetőséget kapjon.

A közösség ajánlásával

JóSzaki 2010 - 2017